Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Breslau Poland 2015  (gelezen 5071 keer)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 543
Re: Breslau Poland 2015
« Reactie #15 Gepost op: 10-07-2015, 01:10 »
Ha,

De Breslau was dit jaar erg mooi - vraag maar na bij de motorrijders die hebben meegedaan. Roadbooks geschreven voor motorrijders, prima organisatie en mooie routes. Het is 8 dagen enduro rijden, kilometers maken en lekker door de bossen rijden. Je kunt op het roadbook vertrouwen, dat klopt wel zo goed.

Problemen met de proeven waren voor de deelnemers maar minimaal merkbaar - het enige was er gebeurde is dat we een dag later in Drawsko Pomorski terecht konden en er een etappe in 2 stukken is geknipt. Als we het oorspronkelijke schema hadden gevolgd was het vermoedelijk alsnog ingekort, omdat het programma echt vol was.

Het is een wedstrijd in Duitsland en Polen, en dat kun je gerust vergelijken met een wedstrijd ' in Nederland '. Van Havelte naar de Oirschotse Hei, dan door naar een grote mijn in Limburg en de grens over richting Belgie. Ik vind het prachtig om zo dichtbij te kunnen rijden, slapen in tentjes en 's avonds samen in het bivak. Dat maakt de Breslau tot een avontuur zonder dat je er hoge kosten voor hoeft te maken.

In september hebben we de Balkan Offroad - het Bulgaarse zusje van de Breslau. Met een start in Sofia en dan door de bergen naar de Zwarte Zee. Dat is een magische rit, je gaat van a naar b en maakt serieus kilometers. Als je zoiets zoekt kun je hier prima terecht en er zijn al wat motorteams die daarheen gaan.



Offline member

  • *****
  • Berichten: 718
Re: Breslau Poland 2015
« Reactie #16 Gepost op: 10-07-2015, 15:47 »
volgend jaar misschien.. staat op de shortlist...