Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Greenlaning in Brabant?  (gelezen 1842 keer)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 11352
Greenlaning in Brabant?
« Gepost op: 21-06-2011, 19:30 »
Geachte Greenlaner,

 

Over enkele dagen is het zaterdag en staat er een roadbook op de agenda. De vooruitzichten zijn ronduit fantastisch, want het blijft vochtig! Dit betekend dat het roadbook erg leuk zal gaan worden. Dus hebt u zaterdagavond niets anders te doen en geen zin om achter de buis te zitten of in het cafe te  hangen, schrijft u zich dan snel in voor het roadbook!

 

ROADBOOK RIJDEN
Op zaterdagavond 25 juni a.s. staat een RoadBook in Brabant gepland. Deze start tussen 19:00 / 19:45u in het plaatsje Cromvoirt en zal eindigen in het plaatsje Liempde. In principe lijkt het een lekker simpele maar mooie greenlane te gaan worden, maar als het blijft regenen, kunnen er best wat modderige en pittige passages ontstaan. De route is prachtig, verloopt grotendeels door en langs bebossing en 's avonds rijden is altijd al erg spannend. Lengte van het roadbook: deel 1 60km en deel 2 is 35km lang. We starten en eindigen bij een cafe restaurant zodat u lekker droog en warm nog iets kunt gaan nuttigen. De inschrijving is geopend, via deze link / onze site www.mercator-experience.com kunt u zich opgeven. Kosten: € 45,- per voertuig, ongeacht het aantal inzittenden.

NOTE: bij het schrijven van deze uitnodiging, lijkt onze website offline. Mocht het zo de komende uren blijven, reply dan op deze nieuwsbrief om u in te schrijven voor het roadbook.

Graag tot ziens!

Bron: http://www.mercator-experience.com/?Agenda:Inschrijven

Offline member

  • Member
  • *
  • Berichten: 123
Re: Greenlaning in Brabant?
« Reactie #1 Gepost op: 21-06-2011, 21:55 »
Hallo Noppy,

Bij beide links geeft mijn browser aan "Link broken". Maar ik had 2 vraagjes: Mag je met een quad deelnemen? En kan er ook met electronische roadbooks gereden worden, zoals bijv. de Tripy?

Peter

Offline member

  • *****
  • Berichten: 11352
Re: Greenlaning in Brabant?
« Reactie #2 Gepost op: 21-06-2011, 22:00 »
Tsja, hun site lijkt down.

Gelukkig doet hun blog het nog wel: http://mercatorexperience.blogspot.com/