Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Win een XT500  (gelezen 882 keer)

Offline member

  • Member
  • *
  • Berichten: 21
Win een XT500
« Gepost op: 02-01-2007, 22:31 »
Versterk het NaarDakar team en maak kans op een Yamaha XT500!
 
Team NaarDakar, bestaande uit Werner van Bezu, Remko van Diggelen en Renske Fles gaat meedoen aan de Heroes Legend, een klassieke versie van de legendarische Dakar rally. Op 3 maart 2007 gaat de rit van start aan de voet van de Eiffeltoren in Parijs. We leggen in veertien dagen tijd ruim 7.000 km offroad af met een klassieke Yamaha XT500 en een 4WD auto. Het eindpunt is Lac Rose, bij Dakar in Senegal. Een uitputtingsslag voor mens en machine.
 
Vind je het leuk om deel uit te maken van dit grote avontuur? Voor €15,- houden wij je met mailberichten op de hoogte en maak je kans op een leuke klassieke Yamaha XT 500. Met dit legendarische model motorfiets is de originele Parijs Dakar in 1979 ooit begonnen. De Yamaha XT 500 wordt ook wel de moeder aller offroad motoren genoemd.
 
Hoe werkt het?
 
Je kunt je naam, telefoonnummer en het adres waar je de mail wilt ontvangen mailen naar naardakar@quicknet.nl. De €15,- mag je overmaken op rekeningnummer 82.93.65.745 t.n.v. W van Bezu te Haarlem o.v.v. XT500. Je formulier telt pas mee als het geld is bijgeschreven.
 
Wij verzamelen alle formulieren en nemen ze mee naar Afrika. Bij de finish in Dakar vragen we Hubert Auriol, meervoudig winnaar en directeur van Le Dakar, en tegenwoordig mede organisator van de Heroes Legend, een formulier te trekken. De winnaar wordt na de trekking door ons gebeld en zo snel mogelijk bekend gemaakt op www.naardakar.nl.
 
Belangrijk: vergeet niet dat we geen nieuwe motorfiets weggeven. De Yamaha XT500 is meer dan 25 jaar oud. We zullen er echter alles aan doen om een nette motorfiets op de weg te zetten. De motorfiets krijgt bij aflevering een flinke onderhoudsbeurt van Motogadgets in Punthorst, een allround motorzaak met een gezonde sympathie voor de Yamaha XT500's.
 
Meer kans maken op de motorfiets?
 
Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Elke €15,- telt mee als een "lot". Bij €30,- heb je dus een dubbele kans.
 
We geven de motorfiets pas weg als er meer dan 150 deelnemers mee doen.
De sluitingsdatum voor deelname is 28 februari 2007

Een aantal Dakar (ex)deelnemers steunen onze actie ook: Henno van Bergeijk, Jaap van der Kooy, Patrick van Lee (Aprilia Rally Team), Dirk Jan Franken (RBC), Cor Termaat (Yamaha Holland Team), Jean-Pierre Jacobs (Offroad Adventures Rally Team), Michel de Groot (Vicking.nl), Henk Knuiman sr. 

Meer informatie over team NaarDakar: www.naardakar.nl

Offline member

  • *****
  • Berichten: 2418
Re: Win een XT500
« Reactie #1 Gepost op: 02-01-2007, 22:34 »
Leuk initiatief! Denk dak eens op ddie site ga snuffelen ;)