AllRoad-Forum > Codever

Positieve publikaties in de pers

<< < (2/40) > >>

Fr@venture:

--- Citaat van: Leon op 07-04-2009, 09:51 ---De moeder (dichteres) van mijn vriendin is eens in de pen gekropen in het belang van de motorsport.

--- Einde van citaat ---

Mooi hoor! Zulke schoonmoeders moet je koesteren!
Ben er zuinig op.

En zo zie je maar dat je doelen vaak beter bereikt door er niet direct op te schieten.....
 

vloedje:
Even een reactie van een insider,
Het verhaal begon met de gemeente die het bestemmingsplan ging herzien (moet schijnbaar om de zoveel jaar). Na een gesprek met de motorclub kwam de gemeente zelf met het voorstel om na 45 jaar gedogen eindelijk ons eens een sportbestemming te geven, waarop wij hebben gereageerd met de vraag of er dan ook een fatsoenlijk gebouwtje bij kon.
Anno 2009 zijn 2 dixie toiletjes niet echt meer de norm voor een club van 500 leden.
Natuurlijk kwamen al onze tegenstanders direkt in opstand tegen dit voornemen van de gemeente vooral de provincie en de inspecteur van VROM lieten weten absoluut niet in te stemmen met de voorgestelde wijziging van het bestemmingsplan. De hoofdreden van hun bezwaar is dat het circuit gelegen is binnen de ecologische hoofdstructuur.
gelukkig kwamen er na publicaties in de pers ook heel veel steunbetuigingen binnen van verschillende organisaties uit de plaatselijke bevolking.
Inmiddels is er door een overgrote meerderheid in de gemeenteraad aangegeven dat het circuit moet blijven want er is binnen onze gemeente geen alternatieve locatie te vinden.
Nu is het afwachten of de provincie dit ook zo ziet....
 
Jan Vloedgraven
voorzitter MCNH

Noppy:
http://veghel.kliknieuws.nl/nieuws/80134/motorcrossers-op-de-vlucht-voor-politie

Het kopje is weer uiterst pretentieus, maar vooruit:

SCHIJNDEL - De politie heeft zaterdagmiddag getracht een groep van tien motorcrossers te controleren op een zandpad nabij de Steeg in Schijndel. De crossers keerden snel om toen zij de surveillancewagen zagen. Hierbij kwamen een paar crossers ten val. Twee motorcrossers uit Sint Oedenrode (50 een 33 jaar oud) zijn staande gehouden en gecontroleerd. De rest wist te ontkomen. Het crossduo kreeg een waarschuwing. Ze bevonden zich niet in een natuur- of stiltegebied. Wel was het er verboden voor auto's en motoren. Maar omdat er ook auto's van vissers op het zandpad stonden, zijn ze voor deze ene keer niet bekeurd.

Dr_Bean:
en die auto's kregen natuurlijk ook een waarschuwing, evenals de surveillance wagen die er ook niks te zoeken had.  ;) :D :-X

goofys:
De sportvislobby in Nederland is zeker erg invloedrijk. Beetje vreemd is het wel.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie