AllRoad-Forum > All/Off-road ritten en evenementen

Toch rijden tijdens afgelastingen

(1/11) > >>

Ad Ketelaars:
Wil je in deze barre tijden, waar meer ritten afgelast worden dan dat er doorgang vinden, toch je enduro toch eens lekker de sporen geven, stuur dan eens een bericht naar offroad_trips@hotmail.com. De hele week, inclusief de weekenddagen, kun je één van de tien ritten rijden. Die ritten variëren in lengte van minimaal 200 kilometer, tot ritten waarmee je van zonsopgang tot zonsondergang bezig bent. Gereden wordt, met een Tripy digitaal roadbook of met een papieren roadbook. Je kunt je eigen Tripy meebrengen, maar tegen een schappelijke vergoeding kun je er één of een paar van de organisatie (offroadtrips.nl) mee krijgen. Er zijn routes voor de pure recreant, maar ook voor  cracks, die niet vies zijn van wat bagger, een hoop kilometers en intensief navigeren.

popnagel:
Je hebt het over een enduro de sporen geven.
Zitten er ook tracks bij die leuk zijn met een enduro ?
Rechte brede zandpaden genieten niet mijn voorkeur.

MikeMaster:
Ik heb 2 jaar geleden bijna alle routes gereden. Routes zijn nergens extreem maar zeker wel leuke technische stukken. Roadbook 4 zeg ik even uit mijn hoofd.
Of het nu nog dezelfde routes zijn weet ik niet.

Ad Ketelaars:
Als je een baan kunt aanleggen, zoals daar vele stukken tijdens een MON of KNMV offroadrit zijn, dan is dat ongetwijfeld een stuk pittiger. Als er dan ook nog eens een paar honderd man overheen gaan en als alles aan barrels gereden wordt, dan is het in de tweede of derde ronde zonder meer een uitdaging om rond te komen.  Dit zijn ritten die met een tweetakt enduro zijn uitgezet. In beginsel bedoeld voor enduro/offroad motoren. Sommige routes zijn bedoeld voor de recreant,  andere routes bedoeld voor rallytraining. Goed geprepareerde allroads kunnen in droge tijden goed uit de voeten. Maar ik zou zeggen, probeer in een natte periode op een najaarsdag, roadbook 4 (lengte 308 Kilometer), met zijn knippenpaden, single tracks en baggerpaden, maar eens voor het donker af te werken. chapeau!

Frenkie H:

--- Citaat van: Ad Ketelaars op 02-11-2020, 19:25 ---Als je een baan kunt aanleggen, zoals daar vele stukken tijdens een MON of KNMV offroadrit zijn, dan is dat ongetwijfeld een stuk pittiger. Als er dan ook nog eens een paar honderd man overheen gaan en als alles aan barrels gereden wordt, dan is het in de tweede of derde ronde zonder meer een uitdaging om rond te komen.  Dit zijn ritten die met een tweetakt enduro zijn uitgezet. In beginsel bedoeld voor enduro/offroad motoren. Sommige routes zijn bedoeld voor de recreant,  andere routes bedoeld voor rallytraining. Goed geprepareerde allroads kunnen in droge tijden goed uit de voeten. Maar ik zou zeggen, probeer in een natte periode op een najaarsdag, roadbook 4 (lengte 308 Kilometer), met zijn knippenpaden, single tracks en baggerpaden, maar eens voor het donker af te werken. chapeau!

--- Einde van citaat ---
Ik vond de hart van Brabant Challenge ook wel een flinke uitdaging geen idee of die er nog is. Voor degene die uitdaging zoeken  :)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie