Wijs op Reis > Reis-genoten

Mongolie - Siberie

(1/9) > >>

sjeng:
Hallo,

Voor volgend jaar (2007) ben ik op zoek naar medereizigers voor een trip van ongeveer 3 maanden door Oekraine-Rusland-Kazachstan-Kirgistan-Mongolie en Siberie
Dit zou ongeveer juni-juli-augustus moeten gebeuren. Globaal kunnen er nog wijzigingen doorgevoerd worden als er individuele wensen zijn.

Grtz,
Sjeng.

Roos:
Leuke plannen, zo'n beetje hetzelfde rondje staat bij mij ook al heel lang op mijn verlanglijsje maar wil nog niet bepaald tot uitvoering komen  :-\

Kom je toevallig dit weekend ook naar het Motortrotters weekend?
Mooie gelegenheid om lekker over dit soort plannen te kletsen.....

sjeng:
Helaas, dit weekend ben ik verhinderd. Het weekend na Pasen ben ik naar het globetrottersweekend van Bernd Tesch in Malmedy geweest. Daar heb ik de nodige verhalen en tips gehoord van verschillende personen die een dergelijk rondje al gedaan hadden (en de rest!!!!!!!). Ongelooflijk die verhalen. Wat ik in mijn stoutste dromen nog niet voor mogelijk gehouden had is gewoon gedaan dus. Onder andere gepraat met Rob en Daphne de Jong. Ook met een duits echtpaar op F650Dakars die de avonturen van Ewan McGregor en Charlie Boorman in Mongolie doen verbleken. Nu dus nog meer vastberaden om dit plan door te voeren. Heb ik jou vorige week niet aan de telefoon gehad voor die F650Dakar met kapotte cil-kop?

Grtz,
Sjeng.

Dr_Bean:
jep a.s. weekend motortrottersweekend is de place to be voor zoiets. Maak een briegje van te voren dat je medereizigers zoekt en hang dat bij de inschrijving op.

verder lekker kleppen.. misschien zijn er wel anderen die dit al gedaan hebben of nog willen gaan.

grts

kenny013:
Ha Sjeng,

Ik heb een reis in gedachte die erg ver hetzelfde is maar ik zou graag door China reizen.
Tijd is geen probleem  :D ik moet volgend jaar 3,5 maanden opnemen.
In hoeverre kan ik je interesseren in China  ???
Is erg mooi en anders.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie