Algemeen > GPS / Navigatie

Jetmouse??

<< < (2/2)

blackSP:
Garmin kaarten kraken

propje:
Ook CN?Moet er nog mee aan de gang voor de Montana 700.

blackSP:
Dit is allemaal illegaal natuurlijk en specifieke antwoorden horen niet op dit forum.

Maar als je even googled op garmin jetmouse 2022 heb je zo een berg aanwijzingen. En zoals ik zei (afhankelijk van wat je nodig hebt) heb je jetmouse überhaupt niet meer nodig. Er zijn tig andere manieren om de laatste kaarten cn navigator kaarten op je montana, etc te krijgen bv kopen of google search: "navigator europe NT" 2023 unlocked

Als je dat wel wil gebruiken, dit de ultieme manier om malware te verspreiden. Dit soort tooltjes zijn zelf vaak gekraakt en installeren vervolgens een virus of erger op je computer.

propje:
Draai sinds een jaar op linux.Dan wordt het risico al wat minder toch.Ik heb voor mijn gevoel een riante financiële bijdrage geleverd aan garmin.En wil daar mee stoppen ;D Maar dank je ik weet genoeg.Heb CN alwel maar nog niet open gemaakt.Rij nu met Freizeitkarte maar is het ook niet helemaal.Je moet wat te prutsen blijven houden.Bedankt voor de uitleg.

blackSP:
Je kan me altijd bellen of pm sturen he?Ik heb 10 jaar geleden Windows verbannen, eerst Ubuntu/Kubuntu maar nu al weer jaren op Manjaro.
Was in de beginjaren best lastig om alles aan de praat te krijgen maar tegenwoordig werkt alles. Onlangs een Focusrite dac/adc gekocht zodat ik m'n gitaar frutsels kan opnemen. Inpluggen en het werkt.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie