Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Malaga -> Nederland via de TET  (gelezen 5122 keer)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 178
Re: Malaga -> Nederland via de TET
« Reactie #60 Gepost op: 27-11-2020, 13:23 »
Goed plan Arie, veel plezier met de voorbereiding !

Offline member

  • *****
  • Berichten: 167
Re: Malaga -> Nederland via de TET
« Reactie #61 Gepost op: 29-03-2021, 23:31 »
Gisteren even wat familie beraad gehad en vanmorgen op het werk mijn collega gesproken en heb nu een reservering in de agenda gezet.
Niemand weet hoe het met de COVID-19 perikelen zal lopen, maar plannen maken kan altijd. Een motor is zo getransporteerd en een ticket is relatief snel gekocht.

Heb nu vanaf donderdag 13 Mei (Hemelvaart) tm zondag 6 Juni gereserveerd staan. Dan heb ik een dikke drie weken. Ben thuis inmiddels begonnen met de routes te verzamelen en eea aan elkaar aan het knopen. De intentie is om toch de tent met alles mee te nemen. Dan kan ik altijd slapen wanneer ik wil (desnoods wildkamperen) en geeft rust in het hoofd. Mocht het weer niet al te lekker zijn kan ik altijd een kamer boeken of als je eens geen zin hebt om de tent op te zetten.

Hoelang heb ik nodig om terug te komen? Geen idee. Je weet ook niet wat je onderweg tegenkomt. Voor hetzelfde is dat mezelf en stuur ik de rommel na een week over de weg terug naar huis. Nog nooit een soloreis gemaakt langer dan 5/6 dagen.

Met het thuisfront en ook mezelf afgesproken dat er niets MOET........ dus als de omstandigheden dusdanig zijn dat je wellicht een risico moet nemen, dan kan het op dat moment wellicht verstandiger zijn om om te rijden. Dan denk ik aan bijvoorbeeld steile hellingen in combinatie met klei/modder. In ieder geval een setting waarbij het verstandiger om eieren voor je geld te kiezen. Als je met meerdere bent kun je samen nog wel eens ergens doorheen. Als je alleen bent zal je toch behoudender moeten rijden. Althans, dat is hoe ik er over denk. Wil graag het lijf en de motor heel thuis brengen.

Ik heb er in ieder geval zin in.


Met een beetje geluk moet het lukken 🤞
Big Bigger Tiger en Big again

Offline member

  • *****
  • Berichten: 1076
Re: Malaga -> Nederland via de TET
« Reactie #62 Gepost op: 31-03-2021, 09:58 »
Dat heb ik voorlopig maar weer in de koelkast gezet. Tot en met de Mei vakantie "mag" je voorlopig niet weg. Ik kan natuurlijk mijn kop in de wind gooien met de gedachten : "Heb enkel benzine nodig en eens wat boodschappen uit de supermarkt". Maar onderweg een bakkie op een terrasje drinken of in mijn geval tussen de middag een plate du jour zodat je op de camping in de avond met een boterham afkan hoort er ook wat bij. In Spanje en Frankrijk mag je wildkamperen, maar als je drie weken op pad bent is een douche op een gegeven moment toch ook wel fijn  ::)

Wellicht de laatste drie weken van September, maar dat moet ik op mijn werk nog overleggen of dat kan.