Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Antenne Garmin III+ en V  (gelezen 951 keer)

Offline member

  • KTM 660/Africa Twin/DR-Z 400 E
  • In memoriam
  • *
  • Berichten: 6475
Antenne Garmin III+ en V
« Gepost op: 06-02-2010, 19:04 »
Tja,

t'is een oud beesie, maar hij deed het tot vandaag altijd prima. De antenne lijkt niet goed meer te zijn: hij kan geen satelieten meer vinden. Ik heb al het een en ander met de contactjes geprobeerd, maar het heeft niet geholpen.

Net de antenne op  mijn III+ geprobeerd, en daar doet hij wel op...

Enig idee hoe dit op te lossen is?
Als je het gevoel hebt dat je alles onder controle hebt, dan ga je gewoon niet hard genoeg!! - - - (www.motorbikes2africa.nl)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 5356
  • LC8 LC8 LC8
Re: Antenne Garmin III+ en V
« Reactie #1 Gepost op: 06-02-2010, 21:01 »
let wel op:

Als ie een tijd lang uit geweest is.. en zonder batterijen (of lege batterij) gelegen heeft, kan jet zijn dat de interne lithium cel leeg is. Dan weet ie helemaal niks meer.

Meestal (maar ik weet dat van de III en de V niet zeker) hestellen ze wel weer en vinden ze uiteindelijk wel satelieten, maar dat kan maar zo 15 minuten duren: Dus voordat je hem weggooit  ::), leg het ding eens met een paar goeie batterijen er in, een uurtje in goed open zicht buiten! en check dan nog eens.

Offline member

  • *****
  • Berichten: 322
Re: Antenne Garmin III+ en V
« Reactie #2 Gepost op: 06-02-2010, 22:04 »
Bij de V kun je in het satellietmenu kiezen voor "stored without batteries" ofzoiets. Misschien doettie het dan wel. Heb het nl. ook eens gehad en zelfs een paar uur aan laten staan hielp niet, tot ik die optie ontdekte....... zelfs Erwin was er echt verbaasd over  :D
 
what doesn't kill me only makes me stronger

Offline member

  • *****
  • Berichten: 5356
  • LC8 LC8 LC8
Re: Antenne Garmin III+ en V
« Reactie #3 Gepost op: 06-02-2010, 22:45 »
pure intuitie  ;) ::)

Offline member

  • Kleiambassadeur
  • *****
  • Berichten: 2824
  • Well-trained reflexes are quicker than luck.
Re: Antenne Garmin III+ en V
« Reactie #4 Gepost op: 06-02-2010, 23:38 »
Ik heb die van mij maar gauw weer ff aan de lader gelegd...al dat gezoek naar die verborgen functies... :D
Verzonden vanaf mijn windows 98 pc met 56k modem.

Offline member

  • KTM 660/Africa Twin/DR-Z 400 E
  • In memoriam
  • *
  • Berichten: 6475
Re: Antenne Garmin III+ en V
« Reactie #5 Gepost op: 07-02-2010, 20:54 »
ff geprobeerd, en hij lijkt iid weer te werken...
Als je het gevoel hebt dat je alles onder controle hebt, dan ga je gewoon niet hard genoeg!! - - - (www.motorbikes2africa.nl)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 5356
  • LC8 LC8 LC8
Re: Antenne Garmin III+ en V
« Reactie #6 Gepost op: 07-02-2010, 21:50 »
geweldig he zo'n forum!

Offline member

  • KTM 660/Africa Twin/DR-Z 400 E
  • In memoriam
  • *
  • Berichten: 6475
Re: Antenne Garmin III+ en V
« Reactie #7 Gepost op: 08-02-2010, 08:32 »
Als je het gevoel hebt dat je alles onder controle hebt, dan ga je gewoon niet hard genoeg!! - - - (www.motorbikes2africa.nl)

Offline member

  • Kleiambassadeur
  • *****
  • Berichten: 2824
  • Well-trained reflexes are quicker than luck.
Re: Antenne Garmin III+ en V
« Reactie #8 Gepost op: 18-02-2010, 23:05 »
De mijne lijkt dood na twee weken zonder stroom...iemand enig idee?
Verzonden vanaf mijn windows 98 pc met 56k modem.

Offline member

  • *****
  • Berichten: 5356
  • LC8 LC8 LC8
Re: Antenne Garmin III+ en V
« Reactie #9 Gepost op: 19-02-2010, 08:44 »
ja nieuwe batterijen er in stoppen en het bovenstaande draadje doorlezen en uitvoeren.

of .. Misschien moet je 'dood' wat nader toelichten

Offline member

  • Kleiambassadeur
  • *****
  • Berichten: 2824
  • Well-trained reflexes are quicker than luck.
Re: Antenne Garmin III+ en V
« Reactie #10 Gepost op: 19-02-2010, 16:41 »
ja nieuwe batterijen er in stoppen en het bovenstaande draadje doorlezen en uitvoeren.

of .. Misschien moet je 'dood' wat nader toelichten

Bij toeval een draadbreuk ontdekt in de lader.....hij doet het inmiddels weer...
Verzonden vanaf mijn windows 98 pc met 56k modem.