Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Route omzetten naar Track  (gelezen 4585 keer)

Offline member

  • Administrator
  • *
  • Berichten: 3254
Re: Route omzetten naar Track
« Reactie #15 Gepost op: 18-02-2006, 08:34 »
Leuke optie Ferd.
 
Ik heb versie 6.9.1 en daar kan ik weliswaar een nieuwe track aanmaken, alleen kun je dan niet zelf gaan tekenen, alleen plakken vanuit een andere track. De optie "Press ok to begin drawing" heb ik niet. Wordt upgraden dus.

Offline member

  • KTM 690 ER '14
  • Administrator
  • *
  • Berichten: 7093
  • DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!
Re: Route omzetten naar Track
« Reactie #16 Gepost op: 18-02-2006, 08:38 »
Ja, dan maar upgraden. Ik hoef het tegen jou natuurlijk niet te zeggen, maar het is en blijft wel een beta-versie ;) Nog naar de motorbeurs vandaag? Loop je effe langs dan??

Offline member

  • Administrator
  • *
  • Berichten: 3254
Re: Route omzetten naar Track
« Reactie #17 Gepost op: 18-02-2006, 09:30 »
Ik heb het niet meer zo op Betaversies, hou het liever bij stabiel (beroepdeformatie?). Dus ik moet nog even geduld hebben.

Geen beurs dit jaar voor mij. Sla maar eens een keertje over. Have fun!

Offline member

  • *****
  • Berichten: 357
Re: Route omzetten naar Track
« Reactie #18 Gepost op: 18-02-2006, 10:20 »
Een track tekenen is gewoon mogelijk in de nieuwste versie, en zeker in de laatste beta:

In de laatste twee beta's zie ik nu in de releasenotes.
http://www.garmin.com/support/download_details.jsp?id=1229

Ik gebruik(te) nog de laaste niet-beta. Wel mooi dat het product nog steeds verbeterd wordt (of in ieder geval nieuwe functionaliteit biedt)

Route --> track rept die releasenotes helaas niet over.
Booze may not be the answer, but it helps you to forget the question.

Offline member

  • *****
  • Berichten: 2268
Re: Route omzetten naar Track
« Reactie #19 Gepost op: 18-02-2006, 21:08 »
Ik wil een bestaande route van GPS-Tracks omzetten naar een track.

Waarom?
Ofwel, wat mis ik nu toch weer allemaal als ik dat niet doe?

Groeten,

Fr@venture
Er komt een tijd,
dat iedereen op een Adventure rijdt

Offline member

  • *****
  • Berichten: 2206
  • Honda Transalp XL600V ('93)
Re: Route omzetten naar Track
« Reactie #20 Gepost op: 18-02-2006, 23:34 »
Even off-T:

Vandaag Sailtron gesproken (op de Fiets- en Wandel beurs :-X, morgen ben ik echt op de Motorbeurs 8)):

City Navigator V8 komt uit op 27 februari 200...........6 :)

Weer on-T ;)
Zit niet meer op de DRZ, soms op de Alp en vaak op de MTB
Maar zit nog wel steeds onder de modder...

Offline member

  • HP2
  • Member
  • *
  • Berichten: 136
Re: Route omzetten naar Track
« Reactie #21 Gepost op: 19-02-2006, 21:24 »
Track tekenen gaat wel in Oziexplorer en dan op digitale stafkaarten. Kan je dus je track tekenen precies dáár waar je 'm hebben wilt. Of er nu een weg is of niet....je hoeft alleen maar op te letten of je er wel mág of kúnt rijden. Een track dwars over het IJsselmeer zal hier bijv. niet zoveel aftrek vinden. Maar het kán dus wel....en daarmee is het een allround tool voor als je met je 276c ook nog eens een boottochtje zou willen maken.
Met vriendelijke groet,

Albert J. Siemers

"Assumption is the mother of all fuck-ups"

Offline member

  • KTM 690 ER '14
  • Administrator
  • *
  • Berichten: 7093
  • DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!
Re: Route omzetten naar Track
« Reactie #22 Gepost op: 20-02-2006, 07:36 »
Een track tekenen kan nu dus ook met de Mapsource. Gewoon met het potlood daar waar jij wil een punt neerzetten.
Die functie om een route naar track om te zetten in Mapsource heb ik nog niet kunnen vinden, toch maar weer eens posten op het gpsforum denk ik.....