Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Snertrit voor Allroads en Offroads 27-12-2013 bij Arjan Brouwer Trading Putten  (gelezen 701 keer)

Offline member

  • starter
  • Berichten: 3
Op vrijdag 27 december 2013 organiseert Arjan Brouwer in Putten een nieuwe Allroad en Offroad winterrit. De Snertrit is een motorrit speciaal voor allroad motorrijders die op een winterdag even heerlijk deels door het terrein willen rijden over zand- en bospaden, door speciale terreinen etc. door diverse gemeenten op de Veluwe waar men anders niet komt. Er zijn twee speciale winterroutes uitgezet door Arjan en zijn voorrijders.

Men kan begeleid worden door een professioneel team van ervaren voorrijders, maar men mag ook op eigen houtje rijden. De rit bevat een aantal gezellige tussenstops en aan het eind een gezellig napraten in de motorzaak van Arjan Brouwer Trading te Putten.
Wanneer men wil meerijden in een groep met voorrijder, dan kan men aangeven in welke klasse men wil. Er zijn diverse klassen van beginners, tot ver gevorderden. Tijdens de lunch wordt er snert (erwtensoep) geserveerd en na afloop nog een warme verrassing. De kosten van deze snertrit zijn € 50,= per persoon.
We verwachten zo'n 50-75 deelnemers met allroad en offroad motoren. Er worden ook enduro motoren toegelaten.

Motorreiniging
Als extra service is er de mogelijkheid de motor te laten reinigen en drogen voor € 10,=. Daarvoor wordt de motor ingespoten met speciale motorzeep, vervolgens met een hogedrukspuit met warm water schoongespoten en tenslotte met een compressor droog gespoten en voor € 5,= extra ook nog ingespoten met siliconenspray en multilube smeermiddel.

Aanmelden kan hier op de website van Arjan Brouwer.

Dagprogramma:
09.30-9.45 uur: Welkom, afhalen papieren/route en koffie
10.00 uur: Rijdersbriefing en bekendmaking groepen
10.15 uur: Vertrek eerste groep voor ochtendsessie van 80 km
12.30 uur: Tussenstop met lunch (brood en snert)
13.30 uur: tweede sessie van 80 km
15.30-16.30 uur: Binnenkomst groepen
16.30 uur: Napraten, nagenieten met wat warms en drankjes


Schrijf je nu in en stel je plaats veilig.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst aanmelding en betaling.