Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: GravelTravel Ontdekkingsreizen - LAST MINUTE Marokko 20/3 t/m 4/4!  (gelezen 858 keer)

Offline member

  • GravelTravel
  • Member
  • *
  • Berichten: 46
Hoi,
 
Verwen jezelf en boek een LAST MINUTE Marokko!
 
Van 20 maart t/m 4 april staat wederom een reis Marokko gepland. De reis is bedoeld voor 4x4 en motor. We reizen met een klein team zodat we flexibel zijn en er ruimte is voor persoonlijke inbreng. Er kunnen maximaal 2 motorrijders en 5 4x4's mee. Ik breng je motor naar Malaga en terug, vervoer je bagage, brandstof, gereedschap etc. met de HiLux. Jij kunt dan comfortabel met het vliegtuig naar Malaga. Hierdoor bespaar je flink wat reisdagen! In Marokko rij je dezelfde route als de 4x4’s. Je kunt kiezen om te volgen, of om zelfstandig vooruit te rijden. Alle vrijheid dus!
 
Onderweg wordt er gekampeerd, en soms een hotel of herberg. De route is 80% off-road met voornamelijk een stevige ondergrond. Er is weinig zand, tenzij je hiervoor kiest  ;D   De route is echt heel fraai, en volgt voor een belangrijk deel de Dakar routes. De prijs is 1.195 euro, inclusief vervoer van je motor en bagage, exclusief overnachtingen, eten, ferry, tickets etc.
 
Misschien iets voor jou? Laat het ff weten! Als je vragen hebt aarzel dan niet ff te bellen of te mailen. Langskomen mag ook!
 
Groetjes, Eric