Wijs op Reis > Reizen en -verhalen

Malaga -> Nederland via de TET

(1/13) > >>

Betula:

Zit wat te dromen .......... je moet wat in deze Corona tijden.


Wat nu als ik met NordCargo de brommer naar Malaga laat brengen en ik vanuit daar via de TET Spanje/Frankrijk/België/Nederland naar huis rij. Zit te denken aan bijvoorbeeld eind Mei / begin Juni.


Zou dat in twee weken te doen zijn? Er zijn er al een hoop die me kennen en weten wel hoe ik ongeveer rij. Niet bepaald truttig, maar wel enigszins behoudend. Zal niet heel snel mijn grenzen opzoeken zeg maar.


Normaal rij ik offroad weinig meer alleen. Nog nooit wat gebeurd (gelukkig maar) maar liever met twee of meer ivm veiligheid. Als er wat gebeurd lig je ergens alleen........ of is de TET makkelijk alleen te rijden? Op YouTube wat filmpjes zitten kijken, maar tot nu toe geen moeilijke stukken gezien. Ook wel mensen alleen zien rijden.


Je moet uiteraard als je alleen bent net ff behoudender rijden denk ik om het spul en jezelf heel thuis te brengen. Dan maar een dag of twee later thuis. Tussendoor genieten hoort er bij.


Zit nog te dubben of ik zoiets alleen zou doen en dan bijvoorbeeld a la Midsummer met tent. Zie regelmatig mensen wildkamperen, maar een camping heeft wat meer faciliteiten wat betreft douche/toilet  ;D
Of lichter reizen en dan een overnachting boeken in de vorm van b&b of iets dergelijks. Maar kost uiteraard wat meer doekoes.
Schieten jullie eens op deze gedachten. Opties, ideeën, andere zaken........
Geen idee of het doorgaat in deze tijden, maar wat in het vat zit verzuurd niet.

propje:
Als je malaga net te ver vindt kan je ook uitstappen in Barcelona.
Rijd nord cargo ook op.
En dan 400 km opzij zit je in portugal
Of bedoel ik nu Madrid?

blackSP:
Zo'n trip zie ik ook wel zitten. Denk al langer na over een langere solo trip maar idd, 2 is veiliger en gezelliger. 2 weken is wellicht wat krap als je strict alles offroad will doen en ook wat rust wil inbouwen. Dit obv mijn ervaringen met o.a. wyoa Portugal. Wat is de afstand onverhard, 2800 km?


Als je vanaf Barcelona rijxt mis je in feite Spanje en al het moois aldaar.

goofys:
70 uur rijden? Reken maar uit dus.

DLS:
Leuk idee. Hoe zou je willen rijden? Via Portugal of oost kust Spanje?


Ik reis altijd alleen, maar altijd on road. Nu de stap gemaakt dat off road te gaan doen met tent enzo. Ook alleen mits het wonder geschiet een gelijkgestemde te vinden die hetzelfde wil. In de avond kan het alleen wel eens saai zijn, maar ik compenseer dat met lange rijdagen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie