Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Presentatie Transanatolia bij JTX Racing  (gelezen 591 keer)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 857
Presentatie Transanatolia bij JTX Racing
« Gepost op: 08-03-2011, 12:54 »
23 maart a.s. : Presentatie Transanatolia 2011 bij JTX Racing in Cuijk

Afgelopen september is de 1e editie van de Transanatolia verreden, een nieuwe rally in Turkije. 32 motoren, 1 quad en 8 auto's stonden aan de start in Beskonak, zo'n 100 kilometer van Antalya verwijderd. Een rally van ruim 2.000 kilometer off road in het gastvrije Turkije door de meest fantastische gebieden. Hotelovernachtingen werden afgewisseld met bivaks op hele mooie plekjes met 's avonds een heerlijke maaltijd in de grote bivaktent. Transport en service van de motoren werden verzorgd door Memotours. Tevens konden er lokaal motoren gehuurd worden, zodat je als rijder maximaal kon genieten. Go2Dakar was aanwezig met de bekende Wrangler Jeeps.

In 2011 komt er uiteraard een vervolg. Op 23 maart a.s. vertellen we je graag alles over deze spectaculaire rally die op woensdag 7 september 2011 van start gaat.  Met een nieuwe start en finish locatie, dagelijkse uitdagende specials met goede roadbooks en zeer gevarieerde (en vernieuwde ) routes voor rijders van alle niveaus.

Kom alles te weten over de 2e Transanatolia met schitterend videomateriaal,  prachtige foto's, alle nuttige informatie en enthousiaste verhalen van oud deelnemers!

Natuurlijk verzorgt Memotours weer service en transport voor deelnemers, en kan er in Turkije een KTM 450 of 690 gehuurd worden die rallyklaar is. Ook Go2Dakar, waar je een kant en klare Jeep Wrangler kunt huren, is weer van de partij.

Wanneer?    Woensdagavond 23 maart
Waar?         JTX Racing
                 Heiligenberg 4
                 5431 SC Cuijk
Hoelaat?     Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar! 

Meer info over de 2010 editie vind je op www.rallymaniacs.nl.
Fotomateriaal is te downloaden vinden op www.rallymaniacsimages.com
Voor alle praktische info: www.transanatolia.nl