Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Last farewell  (gelezen 622 keer)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 1582
Last farewell
« Gepost op: 26-12-2007, 15:05 »
Met dank aan La Bomba:

Vanavond is definitief besloten om het publiek, bestaande uit familie, vrienden, kennissen en fans, de leden van het Yamaha Holland Team een ‘ last fare well’ te doen toekomen. Eigenlijk was die de afgelopen jaren al een beetje traditie, maar door de verkoop van ‘het rode Smink-pand’ langs de A1, was deze traditie een beetje op de tocht komen te staan.

Juist daarom zijn we gelukkig dat we u kunnen melden dat het uitzwaaien van alle leden van het Yamaha Holland Team zal plaatsvinden op


Zaterdag 29 december 2007 om 11.00 uur

Locatie: Bunschoterweg in Hoogland
(neem vanaf de A1 afslag Bunschoten/Spakenburg en volg Am,ersfoort-Dierentuin. Kijk na de 5e rotonde naar rechts en u ziet de statige Yamaha GP 1 Promotrailer staan.


Niet alleen de pers en ( regionale) TV is welkom, maar iedereen, die Dakar en zeker de leden van het Yamaha Holland Team een warm winters hart toedragen.

Er zijn voldoende (gratis) oliebollen, warme chocolademelk, thee en koffie voor een ieder.
Voor zij die wat eerder willen komen, bestaat de mogelijkheid om ook het inpakken van de grote hoeveelheid materiaal, dat mee de woestijn ingaat, mee te maken.

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Een unieke gelegenheid om de rijders met hun ´blauwe woestijnkamelen´ van dichtbij te zien, de majestueuze Ginaf van Jos Smink te aanschouwen, maar bovenal de Yamaha GP 1 Promotrailer, waarin Velentino Rossi zijn contracten heeft getekend te bewonderen.

We hopen u persoonlijk de hand te drukken.

Cor Termaat


I'll be there :D


GJ :D
Don't even bother to agree with me, I 've already changed my mind :-)