Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Dagje Amsterdam als voorbereiding op je Zuid-Afrika reis?  (gelezen 633 keer)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 2215

Op de Amsterdamse Westermarkt – aan de voet van die ouwe Wester – is tot eind juli de tentoonstelling Spirit of the Wild te zien. Het gaat om honderd levensgrote foto's van dieren in het wild, gefotografeerd door de Zuid-Afrikaan Steve Bloom. Spirit of the World trok de afgelopen anderhalf jaar al miljoenen toeschouwers in Birmingham, Leeds, Kopenhagen en Moskou, is nu voor het eerst te zien in Amsterdam.
De imponerende en ontroerende foto's, die Steve Bloom de afgelopen twaalf jaar heeft gemaakt, tonen de rauwe energie en de spirit van het dierenleven.
De openluchttentoonstelling Spirit is 24 uur per dag, zeven dagen in de week gratis toegankelijk. 's Avonds zijn de foto's verlicht.


Op het tentoonstellingsterrein staat een informatietent (dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur), waar een film over Steve Bloom wordt gedraaid en boeken, posters en kaarten te koop zijn.
Dit bijzondere evenement wordt georganiseerd door Co+Life, dat eerder verantwoordelijk was voor de succesvolle tentoonstellingen De Aarde vanuit de Hemel.




http://www.travelmaniacs.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=1334&Itemid=230