Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Offroad crosspark  (gelezen 991 keer)

Offline member

  • No_Postmerge
  • *****
  • Berichten: 3628
Offroad crosspark
« Gepost op: 25-02-2010, 12:36 »
Januari 2010 - 50 ideeën voor nieuwe bossen



Met nieuwe bossen kunnen vele maatschappelijke wensen tegelijkertijd en op dezelfde locatie worden vervuld. Maar waar liggen de kansen, de mogelijkheden en vooral de omkeringen in denken en handelen?

pag 52 van de pdf Offroad cross park idee van Michael van de Bent Hogeschool Rotterdam.

hier de pdf openen
http://www.innovatienetwerk.org/nl/bibliotheek/rapporten/396/50ideeenvoornieuwebossen

Minister Verburg biedt boekje '50 ideeën voor nieuwe bossen' aan
Minister Gerda Verburg van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) heeft op 20 januari het eerste exemplaar van het boekje ‘50 ideeën voor nieuwe bossen’ overhandigd aan Teo Wams, bestuurslid van het Bosschap. In de bundel zijn vijftig innovatieve ideeën opgenomen die studenten en young professionals vanuit allerlei vakgebieden hebben ontwikkeld tijdens de battle of concepts ‘Bedenk een innovatief concept waarmee we nieuwe bossen kunnen realiseren!’. InnovatieNetwerk schreef deze prijsvraag uit om jongeren uit te dagen met nieuwe plannen te komen voor financiering en organisatie van de aanleg en het beheer van nieuwe bossen. De jongerenwedstrijd leverde een bijdrage aan het concept ‘naar een nieuw natuurverhaal’, waarin InnovatieNetwerk bouwstenen vormt om beleidsmakers te inspireren natuurbeleid te maken dat de drie p’s (People, Planet en Profit) in evenwicht brengt.
Tijdens de bijeenkomst toonde de minister zich zeer geïnteresseerd in de creatieve en uitdagende visies van de jongeren.

 


http://www.innovatienetwerk.org/ep_viewonline.php?id=3IRXnM5P0FvSCtpL_TiX_N