Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Te koop: BMW G450RR, met een berg onderdelen. In één koop: € 10.000,00  (gelezen 180 keer)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 1941
Mijn rallydagen zijn voorbij. (maar zeg nooit nooit...) In ieder geval is de BMW G450RR te koop. Van oud mannetje geweest (60+) redelijk rustig gereden, alleen in rally’s, en één keer de Midsummer. De avonturen met de motor vindt u in het draadje hieronder. Het blok dat nu in de motor zit heeft ongeveer 5000 km gereden, het frame ongeveer 15.000.
De motor is verre van origineel; alleen het frame, de achterbrug en de luchtfilterbehuizing mag origineel heten, de rest is onderhanden genomen en vervangen door betere spullen: Haan Wielen, WP voorvork, Xtrig kroonplaat, WP Trax achterschokbreker en uiteraard de rallyspullen: tank, buddy, uitlaat, toren, kuip, roadbookhouder, Imo, etc. Ontluchting van het blok is aangepast met een Zip-ty/Toxic-Moto catchcan

De motor wordt afgeleverd met
- losse stuurdemper, - 1 3/4 motor in onderdelen afkomstig uit de boedel van Speedbrain; twee frames zonder kenteken, compleet met alles, maar met één set wielen.-  een extra rallyset: bashplate, buddy, uitlaat, voorspatbord en tank. Er zit ook nog een verzaagde (mecca?)kuip bij, ziet eruit als de negatieve mal voor de Speedbrain kuipen; torentje zit er niet bij.
- extra blok in onderdelen én een extra blok compleet.
- Twee originele tanks met brandstofpompen, een stapeltje voetsteunen en
- een berg losse spullen: handle's, kabels, plastic, spatborden, luchtfilters. Uitlaten met bochten (Akra en origineel), Ook reserveonderdelen voor de roadbookhouder en de imo; of beter: een extra set roadbook en imo- Divers speciaal gereedschap.

De motor heeft een grote beurt nodig: alles nalopen, lagers wielen en balhoofd vervangen, nieuwe olie en luchtfilter. Voor het mooie moet er gepoetst worden…
Snelle beslissers krijgen om die reden € 1000,00 korting. Die korting vervalt als ik hem zelf onder handen neem..

https://www.bmwgsclub.nl/forum/topic/52597-e-jays-g450rr/


Offline member

  • *****
  • Berichten: 1941