Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: reisgenoten gezocht (wild)camperen Engeland / Schotland in Mei 2011, 2 weken  (gelezen 1084 keer)

Offline member

Deze oproep is bestemd voor lui die het leuk vinden om met de motor op  pad te gaan en daarbij te gaan (wild) camperen. De bestemming is het  engelse lake district in Cumbria en de Schotse westkust boven Glasgow.  De exacte vertrekdatum is nog niet vastgesteld maar zal naar alle  waarschijnlijkheid rond 8 Mei liggen en de duur is +/- 16 dagen.
 
 De bedoeling is waar mogelijk wildcamperen (Wat in schotland legaal is!)  en anders op een camping overnachten. Indien onvermijdelijk zal er  overnacht worden in B&B's. De focus ligt echter op het wildcamperen  en het echt aan onszelf overgeleverd zijn, wat gepaard gaat met  gezellige avonden aan het kampvuur en zelf eten bereiden etc.
 
 We willen proberen een groep van minimaal 4, maximaal 6 personen sterk  bij elkaar te krijgen. Leeftijd / geslacht totaal niet belangrijk. Op moment van schrijven zijn er 3 gegadigden, dus we zoeken er minstens nog eentje bij. We rijden allen een transalp dus af en toe een onverhard stukje pakken zal er ook bij zijn.
 
 De kosten blijven onder de 1000 euro per persoon, dit is inclusief  retourtje met de boot en brandstof. Een relatief goedkope bestemming en  tevens een fantastische ervaring, een reisgenoot die meegaat is vorig  jaar ook geweest (gaat dus nog een keer, zegt heel wat) en weet veel te  vertellen over hoe het daar is.
 
 Voor de snelle beslisser........reserveren van de bootreis willen we eind februari gaan doen voor de vroegboekkorting.
 
 Mocht je meer info willen stuur me dan een mailtje.

Offline member

banner