Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: AllroadManiacs Facebook?  (gelezen 780 keer)

Offline member

  • *****
Re: AllroadManiacs Facebook?
« Gepost op: 03-03-2019, 16:35 »
info:
Dit is de Facebook groep van Allroadmaniacs. ARM-ers kunnen hier makkelijk bijvoorbeeld foto's, filmpjes en verhalen delen, die ze misschien ook naar eigen vrienden willen delen. Daarnaast bied het de mogelijkheid om met elkaar ''vrienden'' te worden, zodat er ook over niet motor gerelateerde onderwerpen gecommuniceerd kan worden zonder dat het forum volloopt met ''ongein''. Advertenties zijn op de faceboek pagina niet meer toegestaan, in lijn met de manier hoe we werken op het Allroadmaniacs forum. Op het forum is een speciale rubriek ervoor, maak daar vooral gebruik van. Zonder toestemming worden advertenties niet op prijs gesteld door de members. Vanwege overlast aan advertenties zullen wij hier scherper op gaan toezien. ---------------------------------------------------------------------------------------- Advertisements are NOT allowed, members who do place advo's will be deleted from the group.

  Ok dank. Ik heb er geen enkel probleem mee om me aan de regels te houden.
Maar dan moet ik ze wel eerst weten. In mijn geval kijk ik al een tijdje op die allroadmaniacs facebook pagina en de meeste posts zijn allemaal advertenties van motoren, helmen etc die allroaders aan het verkopen zijn.

Ik ben niet anders want ik ben geen handelaar maar een allroader die de kast aan het opruimen is. Ik snap helemaal niets van dit beleid. Ik heb hier exact dezelfde dingen te koop gezet als particulier. Waarom is dat op die AllRoadManiacs Facebook pagina anders?

Dat je streng bent om ruis op die en ook deze pagina's te voorkomen kan ik heel goed begrijpen. Daar sta ik ook achter.

Wel heel jammer je zonder enige berichtgeving mij er gewoon afgooit zodat ik zelfs helemaal de pagina niet kan zien. Als ik een berichtje had gehad 'wij willen geen advertenties' dan had ik ze zelf kunnen deleten en dat had ik ook meteen gedaan.

Maar goed zo zij het en het is niet het einde van de wereld
[size=78%] :D [/size]

LET OP: Dit is de rommelmarkt, geen discussie platforum!

Vragen over de aanbieding kunnen natuurlijk altijd.


Advertentie: