Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: OER op de Total Outdoor Challenge 24/25 mei  (gelezen 519 keer)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 857
OER op de Total Outdoor Challenge 24/25 mei
« Gepost op: 19-05-2008, 10:54 »
Recreatiepark Ermerstrand in het noorden van het land (Drenthe, Emmen) organiseert voor de tweede keer hét evenement waarin alle elementen van outdoor aanwezig zijn.
TOTAL OUTDOOR CHALLANGE is zien, proeven maar vooral zelf beleven. Ermerstrand, getypeerd door een prachtig zandstrand aan een kindvriendelijk binnenmeer omzoomt door een bosgebied en weilanden, is bij uitstek geschikt te maken voor een evenement die bol staat van spanning en sensatie. Bushtrail, fietsen, quads, kampeerspeciaalzaken, 4WD, Nordic Walking; een kleine greep van wat er te zien is. Abseilen, duiken, survival en een heuse modderkuip wedstrijd…beleef het mee.

De Oost-Europa Rally is ook aanwezig in Erm. Met twee 4x4's, twee motoren en beeldmateriaal willen we je graag meer laten zien van ons evenement. Kom dus gerust proeven van de sfeer in Erm!

Naast diverse stands wordt door o.a. de Koninkelijke Landmacht, 4x4 het Noorden, ANVT, NTA demonstraties gegeven op ons 4X4 buitenparcours, door hen wordt het meebeleven van 4X4 mogelijk gemaakt! Meerijden is een absolute must!

Alex van den Broek (8-voudig Nederlands kampioen trial )  laat ons op het strandparcour versteld staan van zijn kunsten. Dit jaar is juist ons evenement uitgekozen door diverse Nederlandse Parijs-Dakar teams om zich zelf te presenteren aan een breed publiek. Een aantal van deze teams zullen in juni 2008 gaan deelnemen aan de Transorientale rally, 17 dagen, 3 landen, 12000 km van Sint Petersburg tot Peking. Liefhebbers zijn van harte welkom om hun helden te ontmoeten en zelfs mee te rijden tijdens demoritten.

Voor de kleintjes is er een spannende kidschallenge parcours uitgezet met onder andere een mini-quadbaan, luchtkussens, trampolines en bij mooi weer uiteraard het zandstrand en de gigaglijbaan!



De Total Outdoor Challenge is geopend op zaterdag 24 Mei en zondag 25 Mei van 10.00 uur tot 18.00 uur

locatie:
Recreatiepark Ermerstrand
Steenbakkersweg 3,
7843 RM, Erm (Drenthe)

entreekosten bedragen € 5,- p.p.
Bezoekers kunnen voor meer informatie contact opnemen met Recreatiepark Ermerstrand
• T 0591 564014
• E-mail :  info@ermerstrand.nl