Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Voortgang crossbaan MC Noord Holland  (gelezen 1107 keer)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 1595
Voortgang crossbaan MC Noord Holland
« Gepost op: 23-09-2016, 11:15 »
Volgende tekst ontvangen per mail

Beste motorsport liefhebber,

 

Begin dit jaar hebben we een inschrijving van jou ontvangen voor de nieuwe motorsport accommodatie in Noord-Holland. Met deze mailing willen we je wat meer informatie geven met betrekking tot de voortgang van de crossbaan.

 

Er zijn ca. 1400 inschrijvingen binnengekomen, hieruit blijkt dat er meer dan genoeg belangstelling is in het realiseren van een crossbaan in Noord-Holland. Van de inschrijvingen komt ca. 82% uit Noord-Holland en 10% uit de naastliggende provincies. Door deze informatie zijn wij erin geslaagd de gemeente en provincie te overtuigen dat er voldoende interesse is in Noord-Holland om een crossbaan te realiseren. Ook hebben veel mensen zich als vrijwilliger, sponsor of financier opgegeven.

Den Helder:

Mede door alle reacties is de noodzaak van een permanente motorcrossbaan opnieuw aangetoond. De gedachte die wij hebben over de behoefte aan een motorcrossbaan is wederom bevestigd. De vergunning voor een tijdelijke trainingslocatie op de oude baan Kooypunt in Den Helder is voor de periode van 4 jaar verleend door de Gemeente Den Helder. We gaan hard werken aan de laatste voorbereidingen om deze trainingslocatie weer te openen. Meer informatie over deze trainingslocatie volgt binnenkort.

 

Voortgang:
Momenteel zijn we druk bezig om de financiering rond te krijgen voor de permanente motorcrossbaan. Voor het gehele project is er een bedrag van ca. € 2,8 miljoen nodig om de voorbereidingen te treffen en de baan op te bouwen. Hiervan hebben we inmiddels ca. € 1,2 miljoen aan kosten gedekt door eigen middelen, een subsidie van de provincie, toegezegde sponsoring van bedrijven en inzet van vrijwilligers die willen helpen met de aanleg van de crossbaan. Daarnaast wordt achter de schermen hard gewerkt aan het businessplan dat ingediend gaat worden bij de gemeente Hollands Kroon.

 

Voor de resultaten van de enquête en voor nog meer informatie over de over de voortgang van de nieuwe motorcross accommodatie zie onze website: www.mc-nh.nl/stand-van-zaken-nieuwe-crossbaan

 

Financiering

Via de inschrijving / enquête van begin van het jaar hebben meer dan 200 mensen al aangegeven bereid te zijn bij te dragen aan de financiering van het project voor een permanente motorcrossbaan. Voor de financiering van deze aanvullende kosten denken wij aan Crowdfunding en uitgifte van aandelen in de exploitatiemaatschappij Sphinx BV, waar Stichting NHGS Phoenix momenteel de enige aandeelhouder van is. Het project kan worden gestart zodra we toezegging hebben voor tenminste € 90.000 financiering voor de planologische procedures. Daarmee kunnen we de bank laten zien hoeveel draagvlak er is voor de realisatie van de crossbaan. Op later tijdstip zullen we ook sponsoren benaderen voor hulp bij de bouw van het clubgebouw.

Heb je spaargeld over waar je meer rente over wilt krijgen dan bij de bank en wil je de Stichting ook helpen met de financiering van de nieuwe crossbaan, laat dat weten door in te schrijven via onderstaande link.

 

Voor meer informatie en inschrijven financiering
Ben jij ook geïnteresseerd om mee te financieren voor het realiseren van de nieuwe baan of wil je hier meer over weten, kijk dan zeker even op: www.mc-nh.nl/financiering

 

 

Wij willen je nogmaals danken voor je inschrijving. Via www.mc-nh.nl en onze facebook pagina kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar secretaris@mc-nh.nl. Binnenkort komen we met nog meer nieuws rondom de nieuwe motorcross accommodatie en trainingslocatie in Den Helder.

 

 

Met vriendelijke groet namens Stichting NHGS Phoenix/MC Noord-Holland,

 

Gert Meereboer, Rob Schrama en Henk Boele

 

MC Noord Holland

www.mc-nh.nl
Marcel

Offline member

  • DR-Z462SM
  • *****
  • Berichten: 2464
Re: Voortgang crossbaan MC Noord Holland
« Reactie #1 Gepost op: 23-09-2016, 14:38 »
Mooi initiatief hoor!!!




(Al vind ik € 2.800.000,- best wel veel geld. Waar gaat dat allemaal aan op dan?)
Old bikers never die, they just smell that way...

Offline member

  • *****
  • Berichten: 1535
Re: Voortgang crossbaan MC Noord Holland
« Reactie #2 Gepost op: 23-09-2016, 19:24 »
Ik vind de manier van informatie verstrekken,  ik heb deze ook gehad,  best agressief.  Ik heb ooit aangegeven dat ik,  als er een baan komt,  er misschien gebruik van zou maken.  En nu heb ik mij in ene ingeschreven.  Ik heb mij nergens voor ingeschreven lol
2021 690 Enduro R  -  Gamo Grizzly 1250 Whisper IGT 5.5

Offline member

  • *****
  • Berichten: 219
Re: Voortgang crossbaan MC Noord Holland
« Reactie #3 Gepost op: 24-09-2016, 17:21 »
Ik vind de manier van informatie verstrekken,  ik heb deze ook gehad,  best agressief.  Ik heb ooit aangegeven dat ik,  als er een baan komt,  er misschien gebruik van zou maken.  En nu heb ik mij in ene ingeschreven.  Ik heb mij nergens voor ingeschreven lol

Dat viel mij ook al op. Die mails hoeven van mij niet zo...

Desalniettemin: Als er een Paypal doneer knop op de pagina zou staan, zou ik best een kleine donatie willen doen.