Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Yamaha Offroad test event 1 november 2008 te berghem  (gelezen 518 keer)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 499
Yamaha Offroad test event 1 november 2008 te berghem
« Gepost op: 24-09-2008, 08:57 »
Beste allemaal,

hij is er weer.

ik heb even de tekst va de website hierin geplakt ; http://www.yamaha-motor.nl/offroad-event/

Ik zal zelf naar alle waasrchijnlijkheid ook aanwezig zijn. wil nl graag onze nieuwe 450 quad uit proberen.


Het Yamaha Off-road Test Event

Leuk dat je interesse hebt in het testrijden op één van onze prachtige Off-road machines! Of je nu een topper in de cross bent en eens serieus wilt ervaren hoe een echte Yamaha Rinaldi wedstrijdmotor rijdt, of dat je een overstap wilt gaan maken naar een Yamaha YZ125 of YZ250F en graag het verschil van 2-takt en 4-takt wilt ervaren; Tijdens het Yamaha Off-road Test Event krijg je de mogelijkheid de machine van jouw keuze te testen.

Wij, Yamaha Motor Nederland en de deelnemende dealers, bieden je graag de volgende mogelijkheden:

Voor het onderdeel Crossmotoren kun je inschrijven voor het rijden op alle Yamaha MX modellen, te weten YZ85 kleine wielen, YZ85 grote wielen, YZ125, YZ250, YZ250F en YZ450F. Daarnaast zijn er ook nog specials aanwezig zoals de Rinaldi MX1 & MX2 van het Yamaha Van Beers Racing Team en de inmiddels beruchte YZ144 VandeLaar.

Op het asfaltcircuit van Motodrome New Seven Hills is Nederlands Kampioen Supermoto Marcel van Drunen met zijn Supermoto School aanwezig. Bij inschrijving van dit onderdeel krijg je een trainings/kennismakingssessie van de master himself!

Dan is er ook een Enduro-parcours waar zowel gereden gaat worden met de XT660Z TÉNÉRÉ, de WR250R, de WR250F en de WR450F als met onze Utility ATV's. De Sport ATV's YZF450 en YFM700R kunnen op gezette tijden getest worden op de GP Crossbaan. Kortom, iedereen die geïnteresseerd is in Off-road rijden kan op zaterdag 1 november 2008 op één van onze Yamaha produkten rijden.

Procedure
STAP 1: Als je wilt gaan rijden, dan dien je een KNMV/MON licentie te hebben voor de onderdelen Crossmotoren en Competitie ATV's. Voor het onderdeel Enduro-motoren dien je in het bezit te zijn van een geldig A-rijbewijs. Voor het onderdeel Supermoto gelieve een KNMV/MON licentie mee te brengen en anders een dagverzekering/licentie af te sluiten (ter plaatse voor € 10,-). Voor het onderdeel Utility vragen wij enige ervaring en een dagverzekering/licentie (dagverzekering ter plaatse af te sluiten voor
€ 10,-). Uiteraard dien je voor je eigen veiligheid zelf voor een beschermende outfit zorg te dragen.

STAP 2: Inschrijfformulier uitprinten en invullen, lever deze bij de deelnemende dealer in en voldoe de bijdrage voor het evenement van € 25,- aan de dealer.

STAP 3: Op zaterdag 1 november word je om 10.00 uur verwacht op het circuit te Berghem. Na de rijsessie en afhankelijk van drukte is er mogelijk ruimte om een 2e sessie te rijden.

STAP 4: Bij vertrek krijg je van de dealer waar je het inschrijfformulier hebt ingeleverd een waardebon van € 25,- retour.

www.juniorridingexperience.com         bookings@juniorridingexperience.com
www.motox-travel.com           info@motox-travel.coml
www.motox.nl                         info@motox.nl

Offline member

  • *****
  • Berichten: 2002
Re: Yamaha Offroad test event 1 november 2008 te berghem
« Reactie #1 Gepost op: 24-09-2008, 10:20 »
Lijkt me wel eens leuk om rond te banjeren op zo'n WR250R, zeker omdat Berghem op steenworp afstand van waar ik woon ligt.

Alleen zie ik die op het deelnameformulier dan weer niet staan (XT660Z ook al niet, BTW). En om nu naar Bakel of Made te rijden om een formuliertje in te leveren? Waarom kan dat dan weer niet bij elke Yamaha dealer?

Dat je 25 euro moet betalen om vervolgens 25 euro aan waardebonnen te krijgen maakt het evenement zo goed als gratis; 25 euro heb je met drie keer knipperen met je ogen uitgegeven aan motormeuk. Wel zorgt het ervoor dat mensen die zich inschrijven ook komen. Slim bekeken.

Hoe lang is een rijsessie trouwens?