AllRoad-Forum > All-Road Equipment

Valbeugels

<< < (3/3)

africaantje:

--- Citaat van: ferdw op 27-11-2004, 19:23 ---Let wel op: Er is zeker een kwaliteitsverschil tussen alle genoemde beugels. Dat vertaald zich uiteraard ook naar da prijs.

Als je de beugels onder spanning plaatst kan je er donder op zeggen dat de ophang/bevestigingspunten gaan scheuren of afbreken. En dat risico is natuurlijk groter met de goedkopere varianten.

Het voordeel van de beugels die ik nu op m'n Twin heb zitten zijn:
Dikwandig staal (minder vervorming als je valt :-\ )
Maakt geen gebruik van de bouten/bevestigingen van de carterbescherming.
Zijkappen zijn er ook goed af te halen zonder de beugels te verwijderen.

--- Einde van citaat ---

Die van ons zijn goedkoop (zijn 80 euro zag ik) maar door de valtest van een paar weekjes geleden hebben ze zich goed bewezen dacht ik ;D dus hoe duurder hoe beter ik weet niet of dat altijd opgaat.
Het is er een van Givi. Eén modificatie heeft Marko gemaakt aan de bevestiging. Bij het bovenste bevestigingspunt aan de voorkant van de motor heeft hij door de buizen van de valbeugels een parkertje geschroefd..anders schoven de beugels op als je viel. als je eerst op rechts was gevallen moest je daarna verplicht ook een keer op links vallen om de beugels weer op z'n plaats te krijgen dat was niet zo handig ;)
Door de parkertjes blijft nu alles netjes op z'n plaats. :D
Ook bij deze beugels kan al het plaatmateriaal van de @ gewoon verwijderd worden zonder dat je beugels eraf hoeft te halen. Een grote plaat staat op http://www.markoos.net/full/motors/xrv750-1.jpg en hier een kleintje :



gekocht bij Boonstra groningen en die haalt ze bij RAD.be (http://www.rad.be/PDF/allerleinl.pdf) FNK23

Bas:
Oke, alles bekeken en voor de beugels van AfricanQueens gekozen.

Nu nog wachten totdat ze binnen zijn.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie