AllRoad-Forum > Projecten

Transalp knutsel projectje

(1/30) > >>

PimW:
Nou ik heb dus ook zon motor binnen staan waar wat aan geknutseld word. Het begon als mijn eerste brommertje, een normale Transalp.
Best leuk maar toen ging ik een beetje allroaden/crossen en voldeed hij niet geheel meer.

Na enige tijd had ik een verlengde voorvork, RD04 tank, RD04kuipje uit één deel, lampjes van een fireblade aan een zelfknutsel voorbouw. Kroonplaat nog vervangen voor een bimmer 650 exemplaar en nog wat dingetjes.

Maar na enige tijd crossen, winter, pekel en woonwerk verkeer rijden zag het er niet meer zo knap meer uit (het begon een lelijk hok te worden). Dus dacht ik, kom ik maak er weer wat van!Post Merge: 11-05-2013, 20:36Dus toen kon hij op werk in de opslag staan en kon ik wat gaan doen.

Overtollig staal er maar afgehaald en een ander voorvorkje pas gemaakt.

Vervolgens begonnen voetsteunen te maken.


En schetsplaatjes.
crazybond700:
Leuk dat je hem wilde posten! Zag hem via floor op Facebook, en ziet er uit als een leuk project. Keep us updated!

PimW:
Toen heb ik de motor naar elders verplaatst waar ik wat meer kon doen en ben ik met het nieuwe luchtfilterhuis begonnen.
Die komt een beetje vergelijkbaar als een africa Twin of (volgens mij) de nieuwe wr-etjes achter het balhoofd, boven de cilinders. In tegenstelling tot  het plastic luchtkanaal helemaal naar achter onder bij het zadel waar hij lekker stof op slurpt en ruimte in beslag neemt  :)Ook heb ik een beginnetje gemaakt met de bevestigingspunten voor het subframe/brandstoftank.Post Merge: 11-05-2013, 20:45En nu ben ik bezig met de beginselen van benzine tanks. Busjes gedraaid, kijken of ik morgen een beetje tijd heb om dat te lassen...


carlo:
Word weer leuk om volgen  ;)

SingleMinded:
Da's geen half werk!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie