Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: motox-travel; IJsland Zuid-Afrika Finland Roemenie  (gelezen 831 keer)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 499
  • Follow your dreams, nothing is impossible!!!
motox-travel; IJsland Zuid-Afrika Finland Roemenie
« Gepost op: 11-05-2013, 23:38 »
MotoX Travel is een droom die gerealiseeerd word door ex-Dakarrijder Bryan Zuidinga.
Motox-travel is onderdeel van www.motox.nl ; een "tour-operator/ Reisbureaus" gespecialiseerd in allroad en offroad reizen op unieke locaties wereldwijd.
Bryan heeft vóór zijn zware beproeving tijdens Le Dakar 2007 ook veel bijzondere locaties bezocht tijdens fotoshoots voor Yamaha Motor Europe.
Hier werden de nieuwste modellen op de meest unieke locaties gefotografeerd. Zo heeft IJsland tot tweemaal toe Bryan diep geraakt tijdens de MT-01 en MT-03 brochureshoot. “Het is moeilijk te beschrijven wat je daar allemaal ziet en meemaakt, op het netvlies gebrand voor de rest van je leven. Nu heb ik de kans die ervaringen te delen met mijn reizigers”

Ook Zuid afrika met verschillende pers-testen en trainingen ter voorbereiding van "le Dakar"lieten pracht stukjes natuur zien waar de toerist nog niet in het woordenboek staat.

Afgelopen winter zijn we zelfs boven de poolcirkel geweest met onze "Yamaha Snowmobile experience". Dit is echt offroad in de sneeuw. Dit is wederom een sprookjes setting. Men zal niet alleen van de adembenemende landschappen genieten, maar ook van de lokale producten zal je veel kunnen proven of beleven. Van vlees tot vis, drank en gewoontes. Van braai in zuid-afrika tot Sauna in Finland.
 
Kijk voor meer foto impressies en videos op ;
http://www.motox-travel.com/MotoX_Travel/Foto_Film/Foto_Film.html
 
Motox-travel bied reizen aan die volledig verzorgt zijn. Dat wil zeggen bij moment van aankomst kost de reis je nagenoeg niets meer. Behalve brandstof en alcoholische dranken is de rest volledig betaald.
Geen onverwachte toeslagen van motorhuur, lunch of diner.

Motox-travel hanteert hoge veiligheidseisen bij de organisatie en werkt onder andere daarom alleen met lokale experts samen. Zijn kennen de gevaren en omstandigheden immers zoals wij Nederland kennen.
Daarnaast beschikt MotoX-travel over een uitgebreid veiligheids systeem welke wereldwijd mogelijk maakt snel te handelen in geval van ernstig letsel. Gelukkig hebben we dit niet hoeven te gebruiken maar is wel een vereiste(dat vinden wij van Motox-Travel althans)
Kijk voor alle info van de landen en andere mogelijkheden op
www.motox-travel.com
Voor vragen kan je ons altijd bereiken op info@motox-travel.com
 
Bryan Zuidinga & Sabine Koens
 
www.juniorridingexperience.com         bookings@juniorridingexperience.com
www.motox-travel.com           info@motox-travel.coml
www.motox.nl                         info@motox.nl