Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Prietpraat - SpringRide LIGHT editie 2013  (gelezen 23104 keer)

Offline member

Re: Pietpraat - SpringRide LIGHT editie 2013
« Reactie #15 Gepost op: 10-09-2013, 13:03 »
Klopt !

Daarom probeer ik Floor om te lullen.

Wie moet anders de neusharen van Paul knippen en de schedel van Gerrit masseren ?
Ikkenie...
Ga de Whisky zeker missen, dus die neem ik maar zelf mee denk ik.

Voor ons is echter die glimlach in de zandsnor het leukste.

Neusharen knippen? Hoofd kaal, gras geknipt, banden lek, maar die neusharen zitten er nog.
Schedel masseren? Ik pas wel op. Hij heeft nog steeds last van zn hoofd, ik kom nergens aan.
 
En een zandsnor? Shit, niet geschoren én vergeten te wassen op de koop toe dus. Shit happens.  ::)  Als ik niet oppas vergeet ik mezelf nog eens mee te nemen.
 
Ik denk overigens dat het moeilijk is om wat 'beters' te vinden vwb de inschrijvingen. Als er borg oid betaald moet worden, zou dat voor mij een reden zijn me niet meer in te schrijven; dan rijd ik zelf wel 'ongenuanceerd' een ritje. Ik denk dat organisatoren zichzelf ermee in de vingers gaan snijden, omdat het moeilijk is dat te handhaven. Het is een evenement wat uit enthousiasme wordt georganiseerd, hobby. Ik ben het ermee eens dat het heel vervelend is dat mensen 'maarzo' afhaken op het laatste moment, maar ik denk (juist vanuit het ongenuanceerde oogpunt) dat het moeilijk is om daar consequenties aan te verbinden. Als iemand zijn kind wordt opgenomen in het ziekenhuis, wil je die dan 'beboeten' omdat ie de rit niet meerijdt? Volgens mij moet je dat helemaal niet willen, dat is ook nooit het idee geweest achter het organiseren van dit soort ritten binnen het ARM.
 
Ik denk dat een go-no go punt beter werkt, uiteindelijk ook voor de organisatoren zelf; elke inschrijver 2 weken (?) van te voren een paar dagen de tijd geven te laten bevestigen dat ie meerijdt. Gebeurt dit niet? Dan rijd je dus niet mee.
 
Misschien voor mensen als Martijn een aparte lijst aanmaken. Het wordt dan wel moeilijk om te bepalen wie er wel en wie er niet op mogen, (welke reden is wel legitiem en welke niet?) maar misschien moet je dat maar gewoon met vriendjespolitiek oplossen. Denk dat bepaalde personen hier op het forum veel tijd steken in het organiseren/mede mogelijk maken van ritten en ik vind dat die personen met dit soort evenementen en inschrijvingsmethodes dan wel wat gematst mogen worden. Voordeel is dan gelijk dat die personen dan ook open kunnen zijn over de twijfel van het wel/niet meerijden wat uiteindelijk voor de orga weer practisch is omdat er rekening wordt gehouden met een x-aantal 'twijfelaars.'
Je komt hier dan wel in een groot grijs gebied, maar daar moet je dan niet moeilijk over doen; de orga steekt tijd in een rit om het voor forumleden mogelijk te maken een rit te rijden. Dit is allemaal goodwill en mijns inziens is de orga dan ook vrij om de rit een beetje naar eigen hand te zetten en bepaalde mensen op 'twijfelbasis' wel op de lijst te zetten zonder zich daarvoor te hoeven verantwoorden. Denk dat de rijders die 'als buitenstaander' zo'n rit gewoon voor de fun mogen rijden, allang blij moeten zijn met het feit dat er mogelijkheden zijn dat er dit soort ritten te rijden.
 
Waarom heet dit topic eigenlijk 'pietpraat' en geen 'pRietpraat'?
 


Advertenti3: