AllRoad-Forum > All-Road Equipment

Motorpak

(1/16) > >>

SingleMinded:
Ik miste tussen de helmen, laarzen en andere topics eentje over motorpakken. En dan met name die geschikt zijn voor all-road / adventure rijden.

Ik was op zoek naar een vervanging van m'n 4 jaar oude DANE Toresso die uit elkaar aan het vallen is:Ben na uitgebreide (internet)zoektocht uitgekomen op de Alpinestar Durban (vergelijkbaar met BMW Rallye pak):
http://www.motorradonline.de/kombis/fuenf-motorrad-kombis-ueber-1000-euro-im-test-motorrad-testsieger-alpinestars-durban/378214?seite=3Ik zocht iets met goede ventilatiemogelijkheden en waterdichtheid: moet een flink eind asphalt rijden en dan werken op onverhard

Best aan de prijs ondanks scherp inkopen op internet: €680,- maar mijn ervaring leert dat ik altijd spijt krijg van de wat goedkopere  combi's. Ik gebruik het spul vaak nogal intensief en dan moet het degelijk gemaakt zijn wil het niet binnen 2 jaar uit elkaar vallen.

Goedkoper alternatieven waren o.a. de Revit Sand 2 en de Buse Open Road en het KTM Rally pak. Wat gebruiken jullie en waarom?

HJ

Rembeau:
Misschien is deze actie interessant?
http://www.bmwgsclub.nl/forum/viewtopic.php?t=60998
Niveautje hoger in prijs dan de pakken die jij noemt denk ik, maar zeker ook in kwaliteit!

Zwaailicht:
Ik zit ook te kijken naar een nieuw pak voor dagelijks op de 990.
Mijn huidige revit is zo lek als een mandje .... en pas effe over de  twee jaar oud.


Dus ik volg met belangstelling de berichten hier. Zit zelf te denken aan Klim of Rucca.

SingleMinded:
De Alpinestars Durban normale prijs is bijna €1000,- http://www.xlmoto.nl/motorkleding-alpinestars-durban-gtx-grijs-zand?utm_source=googleshopNL&utm_medium=Banner&utm_campaign=REM&gclid=CIuztKbTtsACFZTLtAodLSIA6g maar als je wat geduld hebt en rond gaat shoppen op internet kom je wel betere aanbiedingen tegen.


Voor m'n dagelijkse woonwerk verkeer heb ik idd een Rukka pak en dat is nog een paar honderd euro duurder. Heb ik ook met pijn in de portemonnee toch maar gekocht nadat ervaringen met goedkopere pakken altijd resulteerden in een nat pak bij langer dan 1 uur regenrijden.


Ik rijd 20.000 per jaar op de BMW R1200RT woon-werk en zakelijk verkeer en een goed pak is dan welbesteed.
Het allroad rijden op de KTM is puur hobby en misschien 5000km per jaar; ik kon het moeilijk aan mijzelf (en moeders de vrouw) verkopen om twee van die kapitale pakken aan de kapstok te hebben hangen... vandaar m'n zoektocht naar een gulden middenweg.


HJ

Zwaailicht:
Hallo HJ,


Ik rij de 990 zakelijk en mijd nu het slechte weer, omdat het huidige pak lekt.
Normaal gesproken rij ik 30K+. Met de K1200LT heb ik al een jaar gehad met 50K.......


Heb jij je pak (Rukka) op internet gekocht of gewoon bij een dealer?


Gr, Hans

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie