Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: probleem met de website  (gelezen 19361 keer)

Offline member

  • *****
  • Habitat:Soest
Re: probleem wet de website
« Reactie #105 Gepost op: 13-06-2015, 15:48 »
Er gebeuren de laatste week weer rare foutjes. gisterenavond tot vanochtend was de server niet bereikbaar. de server kon niet worden gegevonden. geen gegevens werden verstuurd.
Af en toe is ook het forum in het engels. En weer refreshen, fout lijkt weer langzaam terug te komen
DR650SE-HusaFe450

Offline member

  • Africa Twin 2003 - KTM 690 ER '14
  • *
  • DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!
Re: probleem wet de website
« Reactie #106 Gepost op: 13-06-2015, 18:53 »
Ben de hele dag er al mee bezig, apache gedowngrade om een aantal errors eruit te halen maar dat heeft het resultaat gehad wat ik voor ogen had. Regelmatig de apacheserver moeten resetten, en net nog maar eens de server gerebuild. eens kijken of dit beter gaat maar ik heb er een hard hoofd in. Waarschijnlijk gooi ik maandag alles naar een andere hoster/server, dan zal er even wat downtime zijn ivm de dns die gerefreshed moet worden.

Offline member

  • Africa Twin 2003 - KTM 690 ER '14
  • *
  • DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!
Re: probleem wet de website
« Reactie #107 Gepost op: 13-06-2015, 21:14 »
Meteen maar onder handen genomen, met de 24hr Le Mans op de achtergrond. Basisfuncties zijn over gezet, de rest moet nog volgen. Wanneer weet ik nog niet, berichten hierover volgen. Mis je iets of kom je iets tegen wat niet werkt? gooi het hieronder neer, dan kan ik een ToDo list bijhouden.

Offline member

  • Modder'ator Yamaha TT600E Belgarda + Honda CR250R + GG TXT PRO 300
  • *
Re: probleem met de website
« Reactie #108 Gepost op: 13-06-2015, 22:48 »
Goed bezig Ferdmans!
ARM facebook HIER

Offline member

  • *****
  • Suzuki DRZ400S,Mitsub Pajero sprt,KTM 990 Adv. S
Re: probleem met de website
« Reactie #109 Gepost op: 14-06-2015, 19:25 »
Tjonge Ferd. Wat een klus. Interface in English

Offline member

  • Africa Twin 2003 - KTM 690 ER '14
  • *
  • DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!
Re: probleem met de website
« Reactie #110 Gepost op: 14-06-2015, 19:50 »
Tjonge Ferd. Wat een klus. Interface in English
Die kan je als het goed is zelf op Nederlands zetten.

Offline member

  • *****
  • EXC 450 & 701 Adventure
Re: probleem met de website
« Reactie #111 Gepost op: 14-06-2015, 21:13 »
Die kan je als het goed is zelf op Nederlands zetten.


Bij mij staat de preffered language nog op Dutch. Misschien is de taal ondersteuning voor NL nog niet geïnstalleerd.
Mij maakt het overigens niet uit hoor EN of NL.  :)

Offline member

  • Africa Twin 2003 - KTM 690 ER '14
  • *
  • DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!
Re: probleem met de website
« Reactie #112 Gepost op: 14-06-2015, 21:40 »
Ok,  thnks,  zal er morgen naar proberen te kijken

Offline member

  • Africa Twin 2003 - KTM 690 ER '14
  • *
  • DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!
Re: probleem met de website
« Reactie #113 Gepost op: 15-06-2015, 12:13 »
En?? Nu alles weer in het Nederlands??

Offline member

  • *****
  • KTM 950S Adv, KTM 525 EXC rally
Re: probleem met de website
« Reactie #114 Gepost op: 15-06-2015, 13:03 »
ja, hier wel


Offline member

  • *****
  • EXC 450 & 701 Adventure
Re: probleem met de website
« Reactie #115 Gepost op: 15-06-2015, 17:03 »
Yep. Very good. Well done.  :D

Offline member

  • *****
  • Suzuki DRZ400S,Mitsub Pajero sprt,KTM 990 Adv. S
Re: probleem met de website
« Reactie #116 Gepost op: 15-06-2015, 20:11 »
Ja,weer in het Nederlands.

Online member

  • Woestijnrakker
  • *****
Re: probleem wet de website
« Reactie #117 Gepost op: 15-06-2015, 23:46 »
Meteen maar onder handen genomen, met de 24hr Le Mans op de achtergrond. Basisfuncties zijn over gezet, de rest moet nog volgen. Wanneer weet ik nog niet, berichten hierover volgen. Mis je iets of kom je iets tegen wat niet werkt? gooi het hieronder neer, dan kan ik een ToDo list bijhouden.
Als nog een keertje hulp nodig hebt om alles om te zetten naar nginx dan bied ik me aan :)


Advertentie: