Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: probleem met de website  (gelezen 18540 keer)

Offline member

  • Africa Twin 2003 - KTM 690 ER '14
  • *
  • DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!
Re: probleem wet de website
« Reactie #30 Gepost op: 25-03-2015, 19:00 »
thnks, alles is zinvol te melden, heb ik iets om naar te zoeken.

Offline member

Re: probleem wet de website
« Reactie #31 Gepost op: 25-03-2015, 19:30 »
okay, dan meld ik ook iets

met mobiel (android) opent de index wel maar na aanklikken van
een thread krijg ik een witte pagina.
Soms een soms twee en soms drie keer verversen en opent dan wel.

Na nieuw bericht verstuurd te hebben komt de foutmelding dat ik al een keer
verstuurd heb (verstuur het niet opnieuw omdat het toch verstuurd is)

Offline member

  • hell yeah!
  • *****
Re: probleem wet de website
« Reactie #32 Gepost op: 25-03-2015, 19:41 »
kreeg net weer deze melding:

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

    The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
    If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
    If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

kreeg net weer deze melding,...
ook als ik mn android telefoon (full website) kijk,  krijg ik vaak een leeg scherm, moet dan vaak één of twee keer verversen.
"everywhere is within walking distance if you have the time..."
pain is the feeling of fear leaving your body

Offline member

Re: probleem wet de website
« Reactie #33 Gepost op: 25-03-2015, 20:18 »
Deze krijg ik de laatste dagen ook met de W7 / Firefox combi.
BMW 1150GS, xChallenge en een Montesa 315R

Offline member

  • *****
  • Habitat:Soest
Re: probleem wet de website
« Reactie #34 Gepost op: 25-03-2015, 22:51 »


Dit gebeurde mij zojuist (22.47    25 -03-2015) toen ik mijn eigen bericht wou bekijken. Alsof er geen HTML wordt weergegeven


XHTML RSS WAP2 MOBIEL
Hallo rubberbutt | Uitloggen | Toon nieuwe reacties op jouw berichten.

Allroadmaniacs
paypal
                     This topic                   This board                   All-road algemeen                   All/Off-road ritten en evenementen                   All-Road Equipment                   Technische Vraagbaak                   Trial Online                   "Onder ons...."                   The English part                   Entire forum                   Google                
    DR650SE-HusaFe450

    Offline member

    Re: probleem wet de website
    « Reactie #35 Gepost op: 26-03-2015, 06:41 »


    Dit is de exacte foutmelding die ik -regelmatig- vanuit Tapatalk krijg.
    Even een flauwe opmerking, maar als het toch moet, dan misschien sowieso updaten? Dat kan ook weer allerlei dingen oplossen.

    Offline member

    • hell yeah!
    • *****
    Re: probleem wet de website
    « Reactie #36 Gepost op: 26-03-2015, 08:26 »
    en weer:
    Citaat
    The connection was reset

    The connection to the server was reset while the page was loading.

        The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
        If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
        If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

    zou t iets te maken kunnen hebben met de auto-refresh?
    want ik krijg op mn PC deze melding eigenlijk alleen nadat de pagina ververst is..

    "everywhere is within walking distance if you have the time..."
    pain is the feeling of fear leaving your body

    Offline member

    • Africa Twin 2003 - KTM 690 ER '14
    • *
    • DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!
    Re: probleem wet de website
    « Reactie #37 Gepost op: 26-03-2015, 08:34 »
    Ik heb een beroep gedaan op de Platinum support, misschien dat zij vreemde dingen voorbij zien komen.

    Offline member

    • *****
    • In order to go faster - go slower
    Re: probleem wet de website
    « Reactie #38 Gepost op: 26-03-2015, 20:15 »
    Bij mij Page Unresponsive. Deze melding krijg ik de laatste tijd wel vaker in Chrome. Heb ik overigens alleen last van op ARM.

    Je laat een pagina van ARM een seconde of 15 open staan en deze melding komt vanzelf. Lijkt eerder of er iets van Javascript op de site actief is. Misschien stiekum iemand iets toegevoegd aan de menustructuur??


    Offline member

    Re: probleem wet de website
    « Reactie #39 Gepost op: 27-03-2015, 08:21 »
    Hier ook al sinds een week (of mss langer) regelmatig deze foutmelding ;


    De verbinding werd geherinitialiseerd

    De verbinding met de server werd geherinitialiseerd tijdens het laden van de pagina.

        Misschien is de website tijdelijk niet beschikbaar of overbelast. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw.
        Controleer uw netwerkverbinding als u geen enkele pagina kunt laden.
        Verzeker u ervan dat Firefox toegang heeft tot het web als uw computer of netwerk is beveiligd door een firewall of proxyserver.


    Nog een keer op de link drukken en opent dan wel gewoon...

    Offline member

    • hell yeah!
    • *****
    Re: probleem wet de website
    « Reactie #40 Gepost op: 27-03-2015, 08:35 »
    Hier ook al sinds een week (of mss langer) regelmatig deze foutmelding ;


    De verbinding werd geherinitialiseerd

    De verbinding met de server werd geherinitialiseerd tijdens het laden van de pagina.

        Misschien is de website tijdelijk niet beschikbaar of overbelast. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw.
        Controleer uw netwerkverbinding als u geen enkele pagina kunt laden.
        Verzeker u ervan dat Firefox toegang heeft tot het web als uw computer of netwerk is beveiligd door een firewall of proxyserver.


    Nog een keer op de link drukken en opent dan wel gewoon...

    dezelfde als deze:
    The connection was reset

    The connection to the server was reset while the page was loading.

        The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
        If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
        If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
    "everywhere is within walking distance if you have the time..."
    pain is the feeling of fear leaving your body

    Offline member

    • *****
    Re: probleem wet de website
    « Reactie #41 Gepost op: 28-03-2015, 14:00 »
    hier gebeurt bij linkje of volgende pagina bij reactie vaak niets. alleen f5 helpt dan. zowel in chrome als in explorer

    Offline member

    Re: probleem wet de website
    « Reactie #42 Gepost op: 02-04-2015, 13:33 »
    regelmatig een witte pagina; zowel in chrome op een windows7 computer, als op androidtablet (met chrome)

    Post Merge: 02-04-2015, 13:34
    verversen helpt, alsof i even een hobbeltje over moet...

    Offline member

    • Kleiambassadeur
    • *****
    • Well-trained reflexes are quicker than luck.
    Re: probleem wet de website
    « Reactie #43 Gepost op: 02-04-2015, 13:55 »
    Kan het zijn dat het met de laatste update van Windhoos te maken heeft?
    Verzonden vanaf mijn windows 98 pc met 56k modem.

    Offline member

    • *****
    • Habitat:Soest
    Re: probleem wet de website
    « Reactie #44 Gepost op: 04-04-2015, 00:01 »
    Lijkt me niet, want dan zou je meer websites en fora problemen moeten hebben.
    DR650SE-HusaFe450


    Advertentie: