Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Belgie cross diagonaal rit Endurofun juni 2016 weekend  (gelezen 992 keer)

Offline member

  • *****
  • Berichten: 155
Belgie cross diagonaal rit Endurofun juni 2016 weekend
« Gepost op: 22-06-2016, 13:26 »
Weer terug van twee dagen offroad door Belgie, waar we begonnen ergens onder Veldhoven en op het strand van De Panne / Frankrijk eindigde.
Het was nat, nat en nog eens nat. Modder, slijk, water, bagger, klei, sporen, nat gras, kasseien, gravel en stenenbodem was ons deel.


Een allegaartje aan motorfietsen, van een prachtig geprepareerde WR450 (doelgroep?) en Husqvarna's 701 tot de allernieuwste R1200GS fully loaded.
Iedereen nam zijn tent en spulletjes zelf mee en in groepjes van minimaal 3 op weg. Dat was ook nodig want je liep zomaar vast of lag op je snufferd door de gladde ondergrond. Elkaar helpen was het motto..Een avontuur dus. Ook al heb ik wel wat ervaring met lichtere enduro fietsen is een reis met een zware (950 SER) toch een different cookie. Toch geldde hier ook, vaart houden waar kan en blik vooruit. Prachtig om te zien dat de zware tanks (GS-en) met veel geweld en omvallen zich door de modderplakkaten worstelden. Aangekomen in het eerste bivak, knollenveld waar je je tent kon opzetten met een leuke plek om later te eten, drinken en te praten. Viel ff tegen dat er maar 1 toiletje was (voor 60 man) maar dat bleek later een fout bij de leverancier van de mobiele toiletten te zijn. 's Morgens gewoon vroeg opstaan om te kakken was het devies :-)


BBQ was overvloedig aan vlees, groentes, pasta's, bier, mosselen etc. Je kon merken dat hier veel aandacht aan gegeven was, was het was echt goed voorbereid en zeer smakelijk. Waarvoor hulde en dank.


volgende dag weer lekker rijden na een zeer kort nachtje met veel geronk en gesnurk met af en toe een pijnkreetje door een opgezwollen maag.
Eindigend op het strand werden we weer verrast met Champagne, haring en garnalen (lekker) en daarmee een mooia afronding van het weekend.
Toen weer 320 kilometer naar huis (zucht..) en in coma in bed beland.


Een paar fotootjes ter illustratie.

Kortom, genoten en voor herhaling vatbaar.
 




Offline member

  • met Ie Ee
  • *****
  • Berichten: 3623
Re: Belgie cross diagonaal rit Endurofun juni 2016 weekend
« Reactie #1 Gepost op: 22-06-2016, 18:36 »
Mooie opkomst!
There are two kinds of people in this world, those that can stay on topic, and I like frosties!

Cloggie bloggie op www.eatdirt.nl/blog

Offline member

  • *****
  • Berichten: 4387
Re: Belgie cross diagonaal rit Endurofun juni 2016 weekend
« Reactie #2 Gepost op: 23-06-2016, 18:33 »
Prachtig. Hoe moeilijker de omstandigheden hoe beter de herinnering.
En zo'n SE kan veel aan hoor
None of us is as strong as all of us.