Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Beginner tripmeter,roadbook,.. Wat kopen?  (gelezen 3491 keer)

Offline member

  • *****
  • Ride a slow bike fast not a fast bike slow.
Re: Beginner tripmeter,roadbook,.. Wat kopen?
« Reactie #30 Gepost op: 29-01-2020, 19:00 »
Grensland ritten! Kan je oefenen.
Eindh. Tilb. dBosch, Pireneos, Cantabria, Albarracin, Boade Senez.

Offline member

  • *****
Re: Beginner tripmeter,roadbook,.. Wat kopen?
« Reactie #31 Gepost op: 29-01-2020, 21:18 »
Jasper,  rally rijden is fantastisch. Vooral omdat je op de mooiste plekken komt. Als het je bedoeling is om uiteindelijk rally te gaan rijden, zijn er meestal twee opties:
Hobby/adventure klasse waarbij je de tracks ingeladen krijgt op je Garmin oid. Niet alle organisatoren kunnen overweg met tripy heb ik zijdelings ervaren.
Reguliere klassen zijn vooralsnog met ouderwets roadbook. Dan heb je minimaal elektrische roadbook nodig en een tripmeter zoals ico, rns of rally Dash. Voor beide heb je afstandsbediening nodig op je stuur. Makkelijk st is een combiswitch. E.e.a uit te breiden met een tweede tweede tripmeter/compas.

Wat ik wil zeggen is: misschien zonde om eerst te investeren in een probeersetje, terwijl zodra je rally gaat rijden alsnog moet investeren in bovenstaande basisbenodigdheden. Zoals al voorgesteld: tweedehands is vaak prima jaren rally mee te rijden. En als je het niet stukvalt kan je het altijd weer doorverkopen.

Hoewel het nog steeds relevant is zou het zo maar kunnen dat Jasper nu truien aan het breien is als hobby want je reageert op iets dat uit 2017 stamt :-)


Advertenti3: