Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: introductie www.rally-motor.nl. Webstore voor allroad&rally onderdelen  (gelezen 673 keer)

Offline member

  • *
Beste mensen,

Het officiële persbericht volgt over een maandje, maar onze nieuwe webstore is al online én up-to-date. Een webstore die is gevuld met onderdelen en accessoires voor allroad- en rally motoren.

We hebben daarbij het importeurschap in handen van Black Dog Cycle Works (gewoon de beste  carterbeschermplaten die er zijn), Unifilter, Rottweiler Performance (KTM luchtfiltersystemen) en Giant Loop Luggage (vooralsnog voor Nederland en Duitsland). We leveren alles direct aan de consument via onze webshop, maar bijvoorbeeld Giant Loop ook B2B. Daarnaast zijn we dealer van Cyclops (LED-verlichting), EKS, DID, Tripy, Wings, Motorex, Hyperpro, SW Motech, Bodis, Termignoni, Kaoke, Brembo, Mahle, Shido, Hiflo, NGK en gaan we binnenkort ook enkele banden leveren van Kenda en Mitas in de  17"/19 en 18"/21"maatvoeringen. Kortom...al het topspul voor allroad-rijders onder 1 dak.

Vragen? We zijn bereikbaar via info@rally-motor.nl of kijk even bij de contactinformatie op onze site. Vanaf 100 euro zijn de verzendkosten gratis voor Nederland, België en Duitsland.

Wellicht tot snel!

Wouter
Rally-Motor
Offline member

  • Modder'ator Yamaha TT600E Belgarda + Honda CR250R + GG TXT PRO 300
  • *
Site ziet er goed uit, vanavond eens rondneuzen. Succes!
ARM facebook HIER

Offline member

Gelijk maar spullen besteld voor de 1200GS


Advertenti3: