Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Reisgenoot trip Marokko gezocht - sportieve rijder (motor ktm 1190)  (gelezen 903 keer)

Offline member

  • *****
Als tijd een issue is en je wilt toch op mooie avonturen gaan in Marokko is dit misschien een tip: verhuurder: http://www.loc2roues.com/.  De website is ook in het Engels. Op de Facebook pagina van eigenaar Noureddine Said zie je allerlei foto's van wat zij zoal doen

Goedkope ticket naar Marrakech, tas met motorspullen mee en bij Noureddine Said / Location2roues een fiets naar je smaak huren en daarmee zelf op pad gaan. Of je aansluiten bij een groep. Hij heeft een stuk of 40 motoren van allerlei pluimage in de verhuur (GS1200, GS850,GS310, Sertao650, Husqvarna650, Honda250 en nog wat meer. Het is een ongelofelijk sympathieke half Marokkaan/half Fransoos en er is heel veel bij hem mogelijk. Ook gaat hij zelf vaak mee met groepen, soms op de motor soms met een pick-up erachteraan. Ik heb al een keer of 5 van zijn motoren en diensten gebruik gemaakt: helemaal top!

Ik snap uiteraard dat je met je eigen motor wilt gaan maar toch.... Mocht je overigens met de eigen motor in Marokko zijn en zijn hulp nodig hebben, dan kun je ook bij Noureddine terecht voor allerlei hulp of tips.


Advertentie: