Wijs op Reis > Reis- en Landeninfo

Onverharde wegen in Europa

<< < (3/3)

carnut:
Super, dankjewel!

Brombeer:

Ik heb daar een paar jaar woestijn trips per motor gegidst voor (..). Ik ben bekend met groepen van gemeleerde interesse, leeftijd  en voorkeur. In bezit van 5000+km onverharde woestijn wegen en pistes. Van stenen en zand tot duinen, fes-fes en kamele-gras. Van makkelijk tot zeer moeilijk, alles wel eerder gereden met groepen.


Als iedereen me een aardigheidje toestopt voor de moeite, wil ik Marokko graag ook weer een keertje overdoen. Wat een heerlijk land  :)


grandia:

--- Citaat van: Brombeer op 18-12-2020, 20:34 ---Ik heb daar een paar jaar woestijn trips per motor gegidst voor (..). Ik ben bekend met groepen van gemeleerde interesse, leeftijd  en voorkeur. In bezit van 5000+km onverharde woestijn wegen en pistes. Van stenen en zand tot duinen, fes-fes en kamele-gras. Van makkelijk tot zeer moeilijk, alles wel eerder gereden met groepen.


Als iedereen me een aardigheidje toestopt voor de moeite, wil ik Marokko graag ook weer een keertje overdoen. Wat een heerlijk land  :)
--- Einde van citaat ---
Reactie voor dit topic denk ik: https://allroadmaniacs.nl/forum/index.php?topic=24516.0

jazzy:

--- Citaat van: goofys op 26-08-2018, 21:37 ---Waar een quad kan rijden kan jij dat ook.
--- Einde van citaat ---
Daar zou ik niet direct vanuit gaan. Quads zijn maar 30-50 cm. breder dan de gemiddelde allroadmotor en kunnen grofweg hetzelfde qua klimmen, single tracks, onregelmatig oppervlak, water, etc. Er zullen best wel ATV routes zijn waar je met een auto ook op kan, maar dat zal eerder uitzondering dan regel zijn.

Brombeer:--- Citaat van: grandia op 18-12-2020, 21:15 ---Reactie voor dit topic denk ik: https://allroadmaniacs.nl/forum/index.php?topic=24516.0

--- Einde van citaat ---


Dank, grandia. Je hebt volledig gelijk! Was 'm al kwijt  ::)

Vaag dat dat hier terecht gekomen is, want dit topic heb ik, meen ik, niet gelezen.


Harm

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie