Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: OTR en enduro in Zeeland!  (gelezen 1903 keer)

Online member

  • *****
Re: OTR en enduro in Zeeland!
« Gepost op: 27-09-2018, 16:07 »
Rilland is bij uitstek de slechtste offroadrit die ik ooit heb gereden! Op de site werd gesproken van zeer afwisselende route. Nou het was enkel slingerpaden door het bos met ellendig veel boomstammen dwars over het pad en een stuk crossbaan. Ook stukken erbij waar de boompjes enkel platgereden waren en dat was dan het pad.
En het mooie is nog dat er 35 euro inschrijfgeld gevraagd werd! Los van de 27,50 licentiekosten.
Beter is dit de eerste en laatste keer dat ze een offroad organiseerden hier.
Dirk,


Ik herken me deels in jouw verhaal: Ook ik vond het niet de meest inspirerende offroadrit allertijden. Ik zat me de hele tijd af te vragen wanneer ik lekker kon gaan knallen. En dat kwam uiteindelijk niet...
Op de plattegrond die ze op facebook verspreid hadden, stonden lussen bouwland ingetekend, maar ze hadden blijkbaar geen toestemming van de landeigenaren gekregen. Wel zat er wat hoogteverschil in, technische hellingen (zeker toen het wat natter werd), leuke boomstammetjes, een paar hardenduro elementen, een leuke crossbaan en een leuk stuk over het 4x4 terrein.
Zodoende heb ik toch lekker gereden; beter dan alleen crossbaan of thuis op de bank zitten, dus een aanwinst voor het offroad gebeuren. En een lekkere oefening voor als je enduro wil gaan rijden. Met inderdaad Hellendoorn als 'hoogtepunt' - qua technisch rijden en tussen bomen doorlaveren.


De organisatie vond ik - op bovenstaand puntje na - goed. Al dacht ik dat tijdenlang 20 Euro het maximum was voor KNMV offroadritten. Maar eerlijk gezegd betaal ik graag 30 Euro voor elke leuke offroadrit die er bij komt, als dat de organisatie mogelijk maakt.
De discussie over licentieprijzen komt hier jaarlijks langs, dus daar ga ik niet op in. Dit was iig weer een KNMV rit. Naast de KNMV licentie (waar je de meeste ritten mee mag rijden) heb je ook ritten die onder de goedkopere MON licentie verreden worden. Goedkoper, zolang je niet al een KNMV licentie hebt...
Advertentie: