AllRoad-Forum > Projecten

Rally Raid upgrade naar EVO 2

(1/3) > >>

SingleMinded:
ben een upgrade aan t doen. In 2012 heb ik een 2009 Enduro R gekocht en voorzien van een RallyRaid EVO1 kit. Zie https://allroadmaniacs.nl/forum/index.php?topic=15828.msg215590#msg215590


De Rally Raid tanks waren lek en kon ze niet repareren. Nieuwe kan je niet meer kopen dus gegaan voor de EVO2 upgrade. Voor zo'n 1000 euro tanks en meteen ook maar de koplamp unit gekocht.
Het is wederom niet plug &play maar zorgvuldig passen en meten.  Het kuipframe had in de loop der jaren wel wat klappen opgevangen en moest eerst iets uitgelijnd worden.Stickerset is ook moeilijk verkrijgbaar maar toch nog eentje kunnen scoren bij een Duitse KTM dealer via ebay.


 


Zelfs met zorgvuldig passen en meten krijg ik het niet naadloos gemonteerd. Waarmee maar weer eens duidelijk wordt hoe moeilijk het is om een strak afgewerkte kuipwerk te ontwerpen en te bouwen.


Ik ben geen fan van het smoelwerk met de twee ronde koplampen, maar toch maar gekocht omdat ik verwacht dat het een betere lichtbundel gaat geven (grootlicht en dimlicht):

GezwindeSpoed:
Tanks lek, hoe krijg je dat voor elkaar? Vind de evo2 wel een stuk ontwikkelder er uit zien. Strakker tegen het frame aan en smaller.

propje:
Huh 1000 uitgeven en dan past het niet.
Heb je het niet stiekem bij de Action gekocht voor 10?
man man wat een bult geld om turbulentie te voelen :-X
Als je er maar schik mee hebt.

SingleMinded:
 ;D ;D tja ... je kan voor dat geld vast ook wel een subaru forester kopen ... zijraam open heb je net zoveel turbulentie! https://www.autotrack.nl/tweedehands/subaru/forester/43342109

Tanks gaan lekken wanneer je er maar vaak genoeg een motor van 150kilo bovenop legt https://allroadmaniacs.nl/forum/index.php?topic=15828.msg226590#msg226590

propje:
Een voordeel.
Bij subaru heb je altijd windgeruis en veel ook.
Ook met ramen dicht.
Leuke van stijlloze deuren.
Maar ik heb er schik van.
Kan in ieder geval weer off road.
Zo lang het niet gaat met de motor.
 ;D

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie