Wijs op Reis > Reis- en Landeninfo

Trein/ander transport naar Kazachstan / uzbekistan

<< < (2/2)

simmetje:

--- Citaat van: airhead op 20-06-2019, 16:17 ---
Heb je daar ervaring mee of voorbeelden van (linkjes...)?
Loop ook nog in m'n achterhoofd met een soortegelijk plan rond

--- Einde van citaat ---


Ik heb een neef (getrouwd met Russische) wonen in Almaty, Kazachstan, ik kan wel eens vragen of hij een adres weet als je daar interesse in hebt?!

didado:
Hier een link van een bedrijf die vanuit Oostenrijk motor shuttles doet naar die regio

propje:
Meende dat je bij deze man na afspraak ook je xt600 kan inleveren nadat je hem er naartoe hebt gereden.
Vast afgesproken prijs te voren.
Misschien verzuipt hij inmiddels in de xttjes.

japser11:
Het is altijd leuker / avontuurlijker met eigen moto's vind ik, de charme van het maanden lopen klooien aan de motor voor hem klaar te krijgen hoort erbij  :D

Frenz:
Ik weet dat Touroperator Motortrails.nl regelmatig met groepen heen en weer reist naar Azie. Deelnemers kunnen vanuit verschillende plaatsen starten of teruggaan. Motortrails maakt, voorzover ik weet, al enkele jaren gebruik van een Poolse betaalbare vrachtwagen-shuttle-service. Dit is wat er op de website van Motortrails staat:

Motortransport: Het vervoer naar de plaats van bestemming kan door Motor Trails verzorgd worden. Indien je hiervan gebruik wilt maken hebben wij voor iedere motor een notariële machtiging nodig waarmee wij de toestemming krijgen motoren zonder de officiële eigenaar over de grenzen te nemen. Deze akte zullen wij opmaken en verzorgen. Voor de bestemming Tiblisi en Osh worden de motoren door ons ingekrat en geladen. Je moet je motor hiervoor afleveren op de door ons van tevoren aangegeven motorwerkplaats in Amsterdam Noord. Voor de bestemming Ulaan Bataar moet je zelf de motor inkratten. Deze wordt vervolgens door de transporteur opgehaald. Wij kunnen de krat leveren voor €100.
Bij het transport van je motor vanuit Tiblisi of Osh terug naar Nederland (of België) wordt de motor op de door jou van tevoren aangegeven adres afgeleverd.Vanuit Ulaan Bataar wordt de motor in een krat deels gedemonteerd en afgeleverd op de door ons aangewezen motorwerkplaats in Amsterdam Noord. Daar wordt de motor weer rijklaar gemaakt en kun je deze vervolgens ophalen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie