Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Enduro en allroad rijders Vlaams Brabant op weekdagen (België)  (gelezen 1013 keer)

Offline member

 • Member
 • *
 • Berichten: 12
Hallo Allemaal,


sinds kort begonnen met Enduro en allroad te rijden en de smaak te pakken :-)


maar daar ik merkte dat het niet zo gemakkelijk was om altijd iemand te vinden die ook door de week kon rijden deze oproep.


Ondertussen hebben we al een vijftal personen die door de week af en toe eens een dagje vrij hebben, maar het gebeurt nog zeer vaak dat er jongens alleen moeten gaan rijden omdat niet iedereen zich altijd kan vrijmaken.


we hebben zelf ondertussen al verschillende routes gaande van Vlaams-brabant, Wallonië, Kempen die varieren tussen de 50 en 200km.


er rijden enkele beginners mee, maar ook al jongens die graag technisch rijden en wat gas geven, dus voor ieder wat wils :-)


de motoren variëren van all-road: 690, 701, KLX, BMW gs ....enz
tot enduro : 250i, 250 4t, 450, 350....enz.


Het is niet onze bedoeling om een club op te richten, maar gewoon eensgezinde die door de week eens een dagje vrij te hebben samen te brengen voor een leuk ritje.


Daarom hebben we een whatsapp groep waarop iedereen kan mededelen wanneer hij vrij is en zin in een ritje heeft. Diegene die dan tijd en zin heeft kan meerijden (uiteraard allemaal gratis) in de toekomst zouden we dan ook gezamenlijk  enkele georganiseerde ritten willen meerijden, gewoon samen met de hele bende (diegene die dan kunnen) voor de fun :-) Er zijn tenslotte enkele gekende organisaties ( vb Ad ) die ritten organiseren en altijd super leuk zijn om mee te rijden. Of zelfs bij deze organisaties in de toekomst aan te kloppen om voor ons groepje een leuke rit op een andere lokatie dan Vlaams Brabant voor ons als groep op een weekdag aan te bieden.


in deze groep stuurt er wel iemand wekelijks (tot 2 a 3 maal toe) info over wanneer hij gaat rijden, heb je dan tijd en zin, kun je gewoon meerijden :-)


we houden altijd Code groen in acht, het is niet de bedoeling om routes voor andere te verkloten door dingen te doen die niet door de beugel kunnen.
De opzet is om zonder frustraties van omwoners, eerlijke routes te rijden waar nog iedereen jaren van kan genieten.Als hier mensen zijn met een allroad of enduro moto die zicht graag willen toevoegen aan deze groep, dan kan dat door een whatsapp te sturen naar het nummer 0498-105595 (belgie)

Groeten, en to binnenkort !! :-)
Offline member

 • Member
 • *
 • Berichten: 30
Re: Enduro en allroad rijders Vlaams Brabant op weekdagen (België)
« Reactie #1 Gepost op: 10-04-2020, 10:22 »
Als je 5 man hebt, dan zou ik het daarbij houden. Als je de groep groter maakt dan wordt er een hoop meer geklaagd en gaan ze routes afsluiten/ meer controleren.
Verder is het met een grotere groep lastiger om duidelijk af te spreken om de gereden routes niet op het internet of met vrienden te delen.

Offline member

 • Member
 • *
 • Berichten: 12
Re: Enduro en allroad rijders Vlaams Brabant op weekdagen (België)
« Reactie #2 Gepost op: 10-05-2020, 20:07 »
Topic mag dicht, we hebben volk genoeg :-)

Offline member

 • Kom op mensen, wordt ook
 • Donateur
 • *****
 • Berichten: 1925
Re: Enduro en allroad rijders Vlaams Brabant op weekdagen (België)
« Reactie #3 Gepost op: 11-05-2020, 10:35 »
Topic mag dicht, we hebben volk genoeg :-)
Dan zou ik in ieder geval je nummer uit de openingspost weghalen