Wijs op Reis > Reis- en Landeninfo

Routes/ideën/tips offroadvakantie komende zomer.

<< < (5/5)

kimefop:
volgend jaar zijn we van plan om naar Kroatië te gaan. moest worden uitgesteld vanwege een epidemie :(

MarkMeisner:

--- Citaat van: Commuter op 06-03-2020, 16:08 ---Inmiddels een iets wat concreter plan. Inderdaad in de regio rondom Briancon, daar zijn we drie jaar terug ook al geweest maar niet voorbereid. Dat was na een tocht door de alpen naar Slovenie en door midden Italie terug naar de Franse Alpen. Daar zijn we toen maar een dag of drie geweest (zie foto).

Nu een hele verzameling tracks van Wikiloc gedownload en in een Google Maps kaart gezet. We gaan dan met de trailer naar die regio en vanaf de auto met tentje enzo rond rijden en al improviserend de verschillende routes aan elkaar knopen. Als we dan nog tijd over hebben rijden we de TET (en wat Wikiloc tracks) uit naar de Italiaanse Dolomiten. Nu nog een half jaar geduld. Tijd om nog wat tochtjes te doen in NL en Ardennen. En de nodige mods aan m'n motor.

Fantastische omgeving inderdaad, twee weken terug ook nog een week gesnowboard daar. Mountainbiken wil ik daar ook nog een keer doen... Maarja, waar niet. Ijsland lijkt me fantastisch inderdaad maar dat wordt dan is een keer een gigantische hike ofzo.
 

--- Einde van citaat ---

Is Briancon eind september/begin oktober haalbaar qua weer/sneeuwverwachting in de hoogte Ik wil dan een weekje ertussenuit en zoek wat 'makkelijks' voor mooie omgevingen en schitterende bergen. En dan met makkelijk bedoel ik hapklare routes die ik zo met de GPS kan volgen zonder na te denken :)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie