Algemeen > GPS / Navigatie

Carpe Iter tablet

(1/17) > >>

sigmund freud:
@didado heb je nieuwe tablet al ontvangen? En?

didado:
Was het maar waar :-)

Het is merkbaar een eenmanszaakje. Heb na een mailtje dat mijn betaling ontvangen is, niks meer gehoord ondanks dat de ik de hoofdprijs voor verzendkosten moest betalen.

Wat ze ook niet vertellen bij de prijs in hun online winkel is dat je naast hele hoge verzendkosten (vanuit portugal 45 euro) de paypal kosten van 3,4 procent moet betalen. Kortom, het is nog duurder dan geadverteerd.

Hopelijk wordt het allemaal goed gemaakt met een goed product :-)

Thork racing die het voor Carpe Iter verkoopt is de programmeur van de TET app, Drive Mode app en de software die bij de bluetooth controller hoort. Die Drive Mode app kan ik iedere Android gebruiker al aanraden. Dat is voor offroad rijden heel handig. Hij is bezig met versie 2 te ontwikkelen die een paar hele mooie features heeft.

Als ik hem heb maak ik er een video van :-)


Post Merge: 01-01-2021, 19:22
Je kan hem trouwens ook in de VS kopen als drone tablet. :-) Die bieden nu een 'duurdere' versie aan de op Android 9 draait en een 1200 nits scherm zou hebben. Ik hoop stilletjes dat de Carpe Iter die van dezelfde fabrikant komt ook 1200 nits heeft :-) Garmin XT is 1000.

Mr. M:
Zelfde hier en dan werkt het ook nog niet naar behoren: https://www.bmwgsclub.nl/forum/topic/85750-lijkt-mij-wel-handig-deze-manier-van-navigeren/?tab=comments#comment-1443724
Daar ging het om de joystick.

didado:
Bij hem werkt het niet naar behoren. Dat is het zelfde persoon die reageerde op Advrider over dit probleem. Bij anderen werkt hij wel binnen een paar minuten.

Ik heb een vermoeden dat hij of de installatie niet goed gedaan heeft of dat die controller die Nomu niet leuk vindt. Dat is echt een nadeel van Android met al die verschillende software versies en verschillende hardware.

Ik wordt er soms helemaal gek van tijdens het testen. Bij Samsung zit het hier en bij merk X zit de instelling daar etc etc.

Die Nomu 10 draait geloof ik nog op Android 6 hoewel dat voor die controller niet zou moeten uitmaken. Voor die controller moet je nogal wat instellingen precies goed hebben en wellicht heeft hij er eentje over het hoofd gezien.

sigmund freud:
@didado ga je controller ook gebruiken voor je mobiel?
Ik had van je begrepen/betreft alleen tussen de communicatie en controller.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie