Algemeen > GPS / Navigatie

GPS software (maps)

(1/2) > >>

onrust!:
Dag, ik ben nieuw in de (GPS) club.
Ik ben op zoek naar mensen die ook een Garmin 60C(S) hebben en daar software voor willen kopen.
Ik wil eh graag ehhh discuseren over welke software de beste is, zodat we ehh bijvoorbeeld SAMEN kunnen ehh rijden... Dus  ;)
Iemand ook op zoek?

Op dit moment heb ik Metroguide Europa erin, heb dus wil goed kaartmateriaal, maar kan niet navigeren (autorouten).

Zelf heb ik overigens mijn 60CS uit de USA gehaald. Dat scheelde een hele zak duiten (340 ipv 600). Alles functioneert prima, het enige wat ik kan ontdekken dat een beperking is, is dat wanneer je ver uitzoomt, de gps naar de basemap overgaat, en die zit er voor Europa dus niet in. Kan zijn dat hier een truuk voor is, maar ik heb hem nog niet gevonden. Iemand een suggestie?
Ik vroeg mij bijv. af of het mogelijk is om Worldmap te laden, en daaroverheen de detail kaarten, zodat je de basemap niet meer nodig hebt.
Overigens vind ik dit nadeel vooralsnog niet erg want ik heb dat zoomnivo nog niet echt nodig gehad.

Herman

Ferd:
Hoi Onrust!

Ik rij ook met een 60C en heb hem uit Denemarken laten komen. Nagenoeg de zelfde prijs als in Amerika, maar dan mét europese basiskaart. Verder heb ik City Select, gedeeld met Adriaan (ook hier op het forum). Dus de tweede code is op mijn GPS geregistreerd :-X En dat zoek jij ook denk ik. Of je iets aan de Worldmap hebt weet ik niet, wel dat je verschillende kaartsystemen kan laden, en in het systeemmenu per kaart kan aanvinken of je hem wilt laten zien of niet. Wat de Worldmap doet met uitzoemen weet ik niet.

Zeeuwse Klei:
Via wie of welke firma heb jij je 60C uit Denemarken gehaald?. Ik ben ook op zoek naar zo een apparaat, maar wordt niet goed van de prijzen. Dacht slim te zijn en eens in Belgie te informeren, daar is bepaald spul soms goedkoper.... niet dus...

Eventueel mensen die software willen delen (op termijn) ? Hoe zit dat eigenlijk met de City-Select software, kun je die later nog gewoon bij eender welke zaak kopen, of is het apparaatgebonden? Installeer je dit op je PC?

Ferd:
Ik heb hem bij Sportextreme.com vandaan. Vorig jaar stukken goedkoper dan nu zie ik net. Ze zitten nu ook ruim in de zeshonderd euro :-\ In Zwitserland zit/zat ook nog wel een goedkope webshop, zal nog effe zoeken.

De City-Select software kan je inderdaad later los kopen, maar meestal heb je nog iets van pakketvoordeel als je het tegelijk koopt. De software is GPS-gebonden, de software kan je overal installeren, en met een code kan je hem unlocken om in combinatie met je GPS te gebruiken.

Ferd:
Jaaaaaaa!!!!!! Gevonden: http://www.tramsoft.ch/gps/garmin_gpsmap60c.html staat daar nu voor 494 euro in de etalage. Houd rekening met invoerrechten, of gewoon effe op vakantie naar Zwitserland en daar ophalen ;)

In Nederland heb je Futurum nog. Die geven hem in ruil voor 519 aan je......

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie