Algemeen > GPS / Navigatie

Samenvoegen van twee tracklogs tot één

(1/2) > >>

Rogier:
Hmmm, ik zit met een probleempje wie legt me uit hoe ik het volgende oplos?
Ik heb een bestaande track uit de Midsummer 1000 nagereden. Onderweg wederom het track gelogd. Nu moeten er bepaalde delen die inmiddels tot verboden terrein verklaart zijn omgelegd worden. Ik moet dus uit mijn nieuwe tracklog delen in de bestaande tracklog samenvoegen. In Mapsource lijkt dit niet te gaan. Of mis ik ergens iets? Heb ik andere software nodig?

Ferd:
Volgens mij kan je in Mapsource gewoon een reeks trackpoints selecteren, kopieren en weer plakken in een andere tracklog. Gooi allebij de tracks even in 1 file, dan gaat het wat sneller en eenvoudiger (hele track kopieren?) Ik zit nu niet achter een computer die de Mapsource heeft maar ik zal er morgen nog even naar kijken als je er nog niet achter bent.

Rogier:
Dat dacht ik dus ook. Alleen als ik een paar trackpoints selecteer kopieer en plak in de andere log. Worden de punten niet netjes tussengevoegd. In de lijst (track eigenschappen) staan ze er wel tussen maar er lijkt geen chronologische volgorde in te zitten als je op de kaart kijkt. Een tussengevoegd punt lijkt dan naar het laatste punt te verwijzen, en slaat dus alle tussenliggende punten over.


..Is dit nog duidelijk ??? ???

Ben nu met Ozieexplorer aan het klooien, maar krijg zowel geen files vanaf pc als gps ingelezen??

N!co:
Je moet wel het oude stuk (wat je niet meer wilt hebben) uit je track knippen, en het nieuwe stuk op exact dezelfde plaats er in plakken.

mbaars:

--- Citaat van: Rogier.V op 10-05-2005, 22:08 --- In de lijst (track eigenschappen) staan ze er wel tussen maar er lijkt geen chronologische volgorde in te zitten als je op de kaart kijkt. Een tussengevoegd punt lijkt dan naar het laatste punt te verwijzen, en slaat dus alle tussenliggende punten over.

--- Einde van citaat ---

Als je plakt door eerst je cursor op de goede positie binnen het track te zetten gaat het toch goed?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie