Algemeen > Algemeen

Registratieovereenkomst

(1/5) > >>

Ferd:
Tijdens het aanmaken van een account krijg je natuurlijk een overeenkomst te zien. Zoals iedereen klik je die gewoon weg, is toch alleen maar lastig. Er staan echter wel dingen in die duidelijk maken wat uitdrukkelijk niet gewenst is op dit forum, vandaar dat ik hem hier nog even herhaal..... kunnen we achteraf een discussie voorkomen ;)

De gebruiker verklaart zich door gebruik van het forum akkoord met het volgende: Het is niet toegestaan hatelijke, racistische, fascistische, bedreigende, seksueel getinte, denigrerende, lasterende of schokkende berichten of afbeeldingen te plaatsen, noch om persoonlijke gegevens van anderen zoals naam, adres of telefoonnummer te plaatsen.
De gebruiker verklaart tevens geen door auteurs-, portret- of andere rechten beschermde teksten of afbeeldingen te plaatsen, tenzij de gebruiker zelf houder is van het respectievelijke recht van de betreffende tekst of afbeeldingen. Teksten of afbeeldingen die in strijd zijn met de Internationale wetgeving zijn per definitie niet toegestaan in het forum!
Advertenties, kettingbrieven, pyramide-spellen, sollicitaties en commerciele berichten zijn ongepast, niet toegestaan en zullen verwijderd worden.

De beheerders van het forum pogen zoveel mogelijk de geplaatste berichten te controleren en, indien noodzakelijk geacht, aan te passen of te verwijderen. Het is echter voor ons niet mogelijk ieder bericht direct te controleren. Wij verklaren derhalve geen enkele verantwoordelijkheid te dragen voor de inhoud, juistheid, volledigheid of nauwkeurigheid van de geplaatste berichten. De beheerders behouden zich het recht voor om berichten zonder opgaaf van redenen te verwijderen, danwel aan te passen.

De eindgebruiker blijft hoofdelijk verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).

phr3ak:

--- Citaat ---De beheerders van het forum pogen zoveel mogelijk de geplaatste berichten te controleren en, indien noodzakelijk geacht, aan te passen of te verwijderen.

--- Einde van citaat ---

En het recht op vrije meningsuiting wordt met deze gelijk om zeep geholpen  ::)

Bas:
Nee hoor, wij helpen de gebruikers alleen maar om zich aan de regels (en deze zijn redelijk losjes) te houden  ;D zodat dit forum voor iedereen gezellig en informatief blijft.

Ferd:
En vergeet vooral de tiepvoutu niet waar je jezelf belachelijk mee maakt. Huod een moderator toch weer even het beeld van je hoog :P

phr3ak:

--- Citaat van: Ferd op 11-01-2006, 19:49 ---En vergeet vooral de tiepvoutu niet waar je jezelf belachelijk mee maakt. Huod een moderator toch weer even het beeld van je hoog :P

--- Einde van citaat ---

Tiep vouten ... ach, ik had begrepen dat er nog steeds geen Nederlandse taal wedstrijd is uitgeschreven van wie het beste Nederlands kan tiepen :P

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie