Wijs op Reis > Reis- en Landeninfo

Motorverhuur china.

(1/2) > >>

komkommer:
Is het mogelijk om in china motors te huren? Ik probeer wat online te zoeken maar ik kan niks vinden.

 :-X Dit ziet er niet heel goed uit http://www.horizonsunlimited.com/hubb/southern-asia/renting-motorcycle-shanghai-good-rides-29410#post151239

zappa.suzuki:
Huren? dingen kosten daar toch bijna niks? :D ;)

komkommer:
Heh, zusje heeft daar zo'n elektrisch scooter geval. Kost maar ietsje meer dan 100 euro. Maar dat is het (nog) net niet :).

Brombeer:

--- Citaat van: komkommer op 22-10-2008, 22:33 ---Heh, zusje heeft daar zo'n elektrisch scooter geval. Kost maar ietsje meer dan 100 euro. Maar dat is het (nog) net niet :).

--- Einde van citaat ---

Hihi nah als je sowieso nog ff wacht.. china gaat nu ook economisch mee op de bek dus volgend jaar kost die nog-net-niet scooter nog maar de helft van bijna nix..  ;D

Verder kan ik je niet helpen met je topic.. sorry..  :-X

Laterz!  8)

StevenD:
Inderdaad denk ik dat je beter af met met het kopen van een sjeng ofzo. bijna allemaal een honda 125cc 4takt kloon blokje die heel betrouwbaar is inmiddels. In africa kosten ze 600 a 800 dollar nieuw, dus ga uit van zoiets als blanke daar ook. Als je hem na 2 weken weer verkoop (of zolang je wil natuurlijk....) dan ben je nog steeds minder kwijt dan je voor huren zou zijn als je een voor jouw bekend merk gaat zoeken.

Voordeel ook dat ze die dingen OVERAL kunnen repareren.

ps: het blok is super betrouwbaar. alles er om heen heb je nog wel eens wat 'afstelwerk' aan. Maar das allemaal met een leatherman en hamer (of steen) te doen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie