Gebruikersnaam: Wachtwoord:
 

Auteur Topic: Deel 2 Privacystatement  (gelezen 3676 keer)

Offline member

  • KTM 690 ER '14
  • Administrator
  • *
  • Berichten: 7103
  • DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!
Deel 2 Privacystatement
« Gepost op: 31-07-2009, 13:26 »
1- FAQ
2- Privacystatement
3- Richtlijnen

Allroadmaniacs Privacy Statement
Versie 1.0 – 31 juli 2009
Privacy op Allroadmaniacs

Gegevens

Bij het registreren op Allroadmaniacs heb je enkele (niet verplichte) gegevens over jezelf ingevuld. Deze gegevens liggen opgeslagen in onze database. Je kunt deze gegevens terugvinden in je profiel waar je ze - afgezien van je nickname - ook kunt wijzigen.

Het is verplicht een geldig e-mail adres in te vullen omdat de crew je ook buiten Allroadmaniacs om moet kunnen bereiken. Verder is dit adres benodigd wanneer je je wachtwoord bent vergeten. Wil je niet dat je e-mail adres openbaar wordt gemaakt voor andere gebruikers, dan kun je dit zelf aangeven in je profiel. Voor de crew van Allroadmaniacs zijn alle gegevens echter te allen tijde zichtbaar, ongeacht deze instelling.

Allroadmaniacs heeft het recht om interne (proces-)gegevens op te slaan en te koppelen aan één of meerdere gebruikers. Dit wordt gedaan om een goede werking van de Allroadmaniacs diensten te garanderen en te kunnen reageren op eventueel misbruik ervan.

Privacy verklaring

Allroadmaniacs verklaart dat de door de gebruikers verstrekte gegevens niet aan derden worden verkocht of op welke andere wijze dan ook openbaar worden gemaakt, tenzij Allroadmaniacs hier wettelijk toe wordt verplicht.

Inzage in de gegevens

Een afschrift van de opgeslagen persoonsgegevens wordt op verzoek tegen vergoeding verstrekt.

Tot slot

Allroadmaniacs behoudt zich het recht voor om deze privacy verklaring, zonder aankondiging vooraf, aan te passen. De meest recente versie van onze privacy verklaring is altijd in te zien op deze pagina.

Eventuele vragen over dit privacy statement kunnen worden gestuurd naar forum@allroadmaniacs.nl